نقل قول نوشته اصلی توسط siib نمایش پست ها
منم زياد از برق نميدونم ولي تا جايي يادم مياد دو نوع منبع داريم منبع جريان يا منبع ولتاژ ، باتري خودرو منبع ولتاژه يعني (فکر کنم) جريانت متناسب با مقاومتي که سر راهش ميذاري نه اينکه هميشه 60 70 آمپر بده
بعدم من که نگفتم دقيقا همين درايور رو برداري ؛ درايور متناسب با نيازت انتخاب کن و اينکه آمپر موتور مهمه بايد ببيني موتورت چند آمپره ، بعدم استفاده از رله شايد بي دردسر تر باشه (اگه درایور بذاری و یه وقت موتورت گیر کنه ،مثلا شیشه تا آخر بالا رفته باشه، و به موتور زور بیاد جریان بالایی که از موتور میگذره ممکنه درایور رو بسوزونه) ، با رله سر و تهش رو هم بيار بره
بعدم برا اينکه دقيقا بتوني شيشه رو تا نصفه يا کامل يا هر قدر دوست داشتي بالا پايين کني ميتوني از سروو موتور ها استفاده کني (ميتوني بهش بگي چند دور بچرخه) يا اگه فقط ميخواي شيشه رو بالا و پايين کني (تا آخربالا يا تا آخر پايين) ميتوني يه مقاومت نسبتا ضعيف با موتورت ( همون موتور dc معمولي) سري کني و اختلاف پتانسيل دوسر مقاومت رو (با بردت) بسنجي هروقت براي يه مدت نسبتا طولاني اين اختلاف بالا بود يعني داره به موتور زور مياد (شيشه به آخر رسيده) و جريان زيادي ازش ميگذره اونوقت ميتوني دستور خاموش شدن موتور رو بدي
موفق باشی
بسیار بسیار ممنونم.
تست که کردم نتیجش رو اعلام میکنم.