هر تلاشی در این رابطه بیفایده بوده
هر تلاشی در این رابطه بیفایده بوده
دستت درد نکنه درست شد
میشه بگید چطور میتونم با استفاده از بلتوس و دادن پیام به اردینو رله فعال کنم مثلا من در بلوتوس پیغام on1را میدم همین پیام بگیره بریزه تو lcd و برای من رله 1 روشن کند وبرعکس
و این که بتوانم سر ی ساعت خاص اردوینو تنظیم کنم که یک رله روشن کند
پروتئوس شرایط ایده آل هست
در عمل شما چیزایی میبینید که مجبورید راه حل براش پیدا کنید
مثلا!
- اگر رله ای که کنتاکت میکنه سبب جرقه ای بشهدرون خودش باعث میشه میکرو هنگ کنه
- برای این مشکل یا باید بیاید سراغ برد های ARM و Esp یا باید فکر حذف نویز روی میکروش باشید
- برد ARM راه حل اول
-
- برد esp راحل دوم
- حذف نویز رله که ایزوله میشه
حالا ساعت می خوای استفاده کنی باید بشینی مدارش رو توی پروتئوس بکشی که ماژولش اماده اتصال هست(1 2 3)
سورس هاش هم هست ...
در کل پروتئوس تا یه حدی همراهیتون میکنه ...
درباره پرتئوس دستت درد نکنه من ترجیح میدم عملی روی اردویینو تست کنم ولی مثال که شما زدی هیچ کمکی نکرد در ضمن من ماژول ساعت و رله و LCD ,بلتوس همه اسمبل شده هستند همه هم به درستی کار میکنند من دیشب فقط مشکلم این بود که رله موجود برعکس بود ووقتی فعال بود باید 0 میخورد وخروجی ما هم همیشه 0و برنامه ای که من بهش داده بودم وقتی برق مدار روشن خاموش میکردم تمامی رله ها روشن میشدن وخوب بود دستی خاموش بشند یا با دستور به وسیله بلتوس که این مورد در void setup همه رله ها را خاموش کردم یک بار و دباره برنامه تکرار نشه .الان که این مطلب مینویسم یادم افتاد که میتونم خروجی مدار را پول آپ کنم در این صورت خروجی 5یا 1 میشه ورله ها خاموش میشند و فقط کافیه بجای دستور برعکس کنم حالا امتحانش میکنم
واما سوال من اینه چطور و چه دستوری که بتونم سر ساعت خاص و با یک دستور خاص رله خاموش روشن کنم
الان پولاپ کردم نشدش فقط همون قبلی که گفتم بهتره از همه نظر
بهترین کاری که میتونی انجام بدی اینه که تو ستاپ اتظیم کنی و در آینده رله های 1 فعال بخری نه 0 فعال .
در مورد انجام یه کاری سر ساعت خاص هم میتونی از ماژول ساعتت استفاده کنی به این صورت که برای متغیر ساعتت یه if بنویسی که هر وقت شد فلان ساعت فلان کار رو انجام بده .
از اونجایی که نمیدونم از چه کتابخونه ای برای ساعت داری استفاده می کنی نمیونم چطوری به تکد بدم
میتونی کد ساعتت رو بزاری تا با هم ادیت کنیم .
ویرایش توسط mohammadali : 11-26-2016 در ساعت 08:19 AM
این کل سرس برنامه که تابحال نوشتم دانلود