نمایش نتایج: از 1 به 10 از 12
Like Tree8 لایک

موضوع: مشاوره در انتخاب قطعه

Hybrid View

مدیر گروه
    نقل قول نوشته اصلی توسط enekas نمایش پست ها
    1. بالاخره تونستم esp8266-1 رو پروگرام کنم. و کد دماسنج رو روش بریزم. ولی الان توی سریال مانیتور حروف عجیب غریبی نشون میده. بادریتشم تنظیم کردم ولی تاثیری نداشت. (البته به نظرم دماسنج داره درست کار میکنه چون دستمو نزدیکش میبرم حروفی که توی سریال مانیتوره تغییر میکنن.)به نظرتون مشکل چیه؟ منظورم این کده:
    آموزش اتصال ماژول دماسنج غیر تماسی GY-MCU90615 به آردوینو - دیجی اسپارکدیجی اسپارک
    2. در ضمن من پین rx رو چه قطع میکنم و چه وصل تاثیری نداره! ولی tx رو قطع میکنم دیگه چیزی توی سریال مانیتور نشون داده نمیشه. علتش چیه؟ مگه دو تاشون نباید دیتا انتقال بدن؟

3. منظورتون اینه که اگه یه برنامه جدید روش آپلود کنم دستورات AP پاک میشه و باید دوباره برنامه AP رو روش بریزم؟

با تشکر
    1. نودونه درصد مواردی که حروف عجیب غریب نشون میده مشکل از بادریته .
    شما میتونی بادریت های مختلف رو به خصوص 9600 تست کنی ببین حل میشه یا نه .
    به اون قسمت رجیسترهایی که تو کد نویسی برای تنظیم بادریت داده دقت کن .

2 .پین rx یعنی پین دریافت . یعنی پینی که اگر ماژول مقابل دیتایی بفرسته روی این دریافت بشه .
    پین tx یعنی پین ارسال . یعنی پینی که اگر بخوابم برای ماژول مقابل دیتایی بفرستیم روی این ارسال بشه .

3. یقینا هر برنامه میتونه عملکرد Esp رو کامل تغییر بده .

Junior Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط magmagmary نمایش پست ها
    1. نودونه درصد مواردی که حروف عجیب غریب نشون میده مشکل از بادریته .
    شما میتونی بادریت های مختلف رو به خصوص 9600 تست کنی ببین حل میشه یا نه .
    به اون قسمت رجیسترهایی که تو کد نویسی برای تنظیم بادریت داده دقت کن .

2 .پین rx یعنی پین دریافت . یعنی پینی که اگر ماژول مقابل دیتایی بفرسته روی این دریافت بشه .
    پین tx یعنی پین ارسال . یعنی پینی که اگر بخوابم برای ماژول مقابل دیتایی بفرستیم روی این ارسال بشه .

3. یقینا هر برنامه میتونه عملکرد Esp رو کامل تغییر بده .
    من کل حافظه فلش witty رو فرمت کردم(متاسفانه). الان باید چیکار کنم تا مثل اولش بشه؟ چه چیزایی رو باید کجای حافظش بریزم؟ چون با استفاده ازیه آموزش یه سری فایل رو روش ریختم و برنامه scanwifi که قبلا درست بودو امتحان کردم ولی الان حروف عجیب غریبی نشون میده. به نظرم مشکل دماسنجه هم همین باشه.