نمایش نتایج: از 1 به 10 از 17
Like Tree4 لایک

موضوع: پست اصلی وبلاگ آردوینو

Threaded View

Member
    سلام و عرض خسته نباشید
    من یه سنسور دما و رطوبت am2301 با آردینو uno راه اندازی کردم که دما و رطوبت رو روی یک ال سی دی 2*16 نمایش میده.
    حالا من میخواستم که یکم این پروژه رو حرفه ای تر کنم ولی بیشتر از این در توانم نیست
    میخوام که بتونم دما و رطوبت دلخواه خودم رو به آردینو بدم و وقتی که دما و رطوبت ثبت شده توسط سنسور به سطح دلخواه من رسید دو عدد رله یکی برای دما و یکی برای رطوبت فعال بشه.
    برای مثال: میخوایم که دمای یک گلخونه رو روی دمای 30 درجه و رطوبت 80 درصد نگه داریم مثلا در حالت عادی دمای گلخانه 40 درجه و رطوبتش 50 درصده. خوب ما تعیین کریم که دما باید روی 30 درجه باشه و بالا نره و رطوبت باید روی 80 درصد باشه و پایین نیاد.
    پس باید توسط دو تا رله که به آردینو وصله و یکی رو به تهویه کننده ی هوا و یکی رو به رطوبت ساز وصل کردیم دما و رطوبت رو کنترل کنیم.
    خوب من توی این پروژه میخوام از سه تا کلید استفاده کنم یکی Set و یکی UP و یکی DOWN.
    وفتی دکمه ی set رو یک بار زدم با کلید های UP و DOWN بتونم دمای دلخواهم رو کم و زیاد کنم ، و بار دوم که دکمه ی set رو زدم بتونم رطوبت دلخواهم رو کم و زیاد کنم و وقتی دکمه ی set رو نگه داشتم اطلاعات ذخیره بشه همین

ممنون میشم اگه دوستان مرا راهنمایی کنند.

اینم از کد هایی که تا اینجا تونستم بنویسم:

D.zip
    فایل های پیوست شده فایل های پیوست شده
    • نوع فایل: zip D.zip (520 بایت, 46 مشاهده)
    ویرایش توسط cjmj : 02-03-2016 در ساعت 04:09 AM