سلام دوستان.من میخوام از ماژول ad8232 استفاده کنم.حالا راهنمایی می خواستم که چجوری باید اون رو به بردبورد متصل کنم و در کل راهنمایی درباره نحوه استفاده ازش میخوام.
اینکه چه ماژول آردوینویی را باید براش استفاده کنم ؟
ممنون
سلام دوستان.من میخوام از ماژول ad8232 استفاده کنم.حالا راهنمایی می خواستم که چجوری باید اون رو به بردبورد متصل کنم و در کل راهنمایی درباره نحوه استفاده ازش میخوام.
اینکه چه ماژول آردوینویی را باید براش استفاده کنم ؟
ممنون
ببينيد ديگه تو انجمن بخش ديگه اي نيست كه اينو اونجا هم بنويسيد ؟
با كمى تحقيق درباره نحوه اتصالش مطلع خواهيد شد.
پين هاي LO به ديجيتال و خروجي يا همون output به ورودى انالوگ و 3v3 هم به خروجى ولتاژ ٣.٣ ولت اردوينو و GND هم كه منفي . SDN براى shutdown كه نيازي نيست . البته شما به الكترود هم نياز داريد . اردوينو عملا اردوينو هست بورد خاصي نياز نداريد اما بايد حداقل ٣ تا GPIO رو داشته باشه . در اومزشي كه لينكش رو خواهم گذاشت از پرو مينى و تبديل FTDI استفاده شده ولى براى جلوگيرى از پيچيده شدن شما بهتره يه بورد تهيه كنيد كه تبديل USB درون اون باشه مثل نانو ، يونو (uno) ، مگا ، due ، زيرو ، tre ، Yún و ... . اگه براي همين كار فقط ميخوايد كه همه بورد ها جواب ميدن اما اگه در كل يه بورد ميخوايد براى راحتى كار ، uno و براي كارهاي اينترنت اشيا Yun و براى كارهاي حرفه اي تر Zero (كه تو ايران نيست) و due و اگه كارتون نياز به GPIO زياد داره مگا يا due و اگه ميكروكامپيوتر ميخوايد مثل tre كه نيومده هنوز .
اموزش كامل راه اندازى و اتصال :
https://learn.sparkfun.com/tutorials...r-hookup-guide
نمونه كد:
https://github.com/sparkfun/AD8232_Heart_Rate_Monitor
ویرایش توسط Arman5592 : 06-25-2015 در ساعت 12:13 PM
سلام.ممنونم از جوابتون.وقتی کسی جواب نمیده مجبور شدم تو همه بخش ها ارسال کنم.
من این ماژول رو خریدم نحوه آشناییم هم همون لینکی بود که شما گذاشتین و چون خارج بود مشابهش رو تو اینجا پیدا کردمو سفارش دادم.یعنی اینطور نیست که فکرکنید من ندونسته برد رو خریدمو دارم سوال میپرسم.
من طبق لینک فقط پین ورودی خروجی ولتاژو زمین رو وصل کردم .و خروجی رو روی اسیلسکوپ میبینم.
میخوام بدونم هنگام گرفتن سیگنال باید چراغ وسط اون قلب چشمک بزنه یا نه؟یا باید به طور ثابت روشن بمونه؟چرا این ماژول بدون دادن ورودی هم در خروجی و روی اسیلسکوپ شکل سیگنالی رو نشون میده و بادادن ورودی این شکل کمی تغییر میکنه؟
و یک سوال دیگه که پین lo ها برای چیه؟
تشخیص وصل و غیر وصل بودن لید؟
دوست عزیز متاسفانه دامنه سرچ شما باید کمی قوی تر شود.
در همون لینک اسپارک فان در مورد led صحبت شده که که ریتم ضربان چشمک میزنه.
سلام به دوستان
شاید کمی دیر باشه ولی بالاخره ماژول من کار کرد و نتایج مناسبی رو داد
من برای راه اندازیش مراحل زیر رو انجام دادم:
۱- یک سری لید چسبی مناسب از تجهیرات پزشکی به همراه ژل مخصوص کاردیوگرافی گرفتم
۲- برنامه sparkfun رو روی arduino nano ریختم
۳- متناسب با مکان هایی که در آموزش sparkfun آمده لید ها رو قرار دادم.
۴- برق لپ تاپ رو جدا کردم به علت پارازیت های ac
۵- هیچی دیگه نتایجش درست بر روی برنامه processing نمایش داده شد
نکات:
۱- موضع قرار گرفتن لید ها بهتره که مو نداشته باشه چون رسانای خوبی نیست
۲- حتما از ژل استفاده کنید
۳- بدون لید اگر تست بگییرید نتایج نماش داده شده مفهوم دار نیست
۴- led بر روی برد متناسب با ضربان قلب چشمک میزند
۵- اطراف مدار مهتابی روشن نباشه که نتایج پر از نویزی را نمایش می دهد
۶- موقع نمونه گیری سعی کنید کمتر حرکت کنید تا نتایج مناسب را نمایش دهد چون حرکت ماهیچه ها
باعث بوجود امدن نویز میشه
امیدوارم این نکات برای راه اندازی این ماژول کمک کنه
یا حق
برای گرفتن خروجی اصلا به آردوینو نیازی نیست فقط پایه Output به ADC میکروکنترولر وصل کن و با سرعت از روی اون نمونه برداری کن احتیاجی هم به استفاده از پایه های LO و SDN نداری اونها زمانی بدرد می خوره که بخوای بفهمی لیدها کی به بدن متصل شدن یا شروع ضربان قلب از کجاست
سلام من هیچی ازش متوجه نشدم
کد ها از کجاس ؟
تصویر رو الان چطوری گرفتید ؟
با میکرو میشه راه انداخت ؟ و...
یه مرد پیدابشه اموزششو کامل بذاره