نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2

موضوع: Fpga در مهار آردوینو!

  1. #1
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Feb 2016
    نوشته ها
    2

    Fpga در مهار آردوینو!

    سلام خدمت دوستان عزیز
    اکثریت دوستانی که در این انجمن فعالیت میکنند تجربه ی کار با بوردهای آردوینو و محیط کدنویسی خوش دست Arduino IDE را دارند و در این زمینه ماهر هستند.
    ممکنه برای خیلی دوستان پیش اومده باشه که قصد انجام یک پروژه ی نسبتا سنگین با آردوینو را داشته باشند ولی به خاطر محدودیت سخت افزار و قدرت پردازشی این بردها نتوانسته باشند طرح مورد نظر خودشون را عملیاتی کنند. محدودیت های از قبیل فرکانس کاری پایین میکروکنترلر، محدود بودن IO ها، محدودیت منابع داخلی و ... که همگی میتونه عوامل محدود کننده ای در پیاده سازی باشه. احتمالا در بسیاری از موارد طراح مجبوره به سمت میکروکنترلرهای قویتری بره که خیلی هاشون با آردوینو سازگاری ندارند و طراح مجبوره کدش را از نو بنویسه. همچنین در موارد خاص ممکنه نیازمندیهای پروژه به گونه ای باشه که اصلا میکروکنترلرها پاسخگو نباشند و طراح ناگزیر میشه که به سمت FPGA بره که در این مورد قضیه حادتر از قبل میشه و طراح محترم با دردسرهای یادگیری یک زبان توصیف سخت افزار (مثل verilog یا VHDL) مواجه میشه و پروژه میره به سمتی که میخواد به نتیجه نرسه!
    یک بورد FPGA سازگار با آردوینو درست همان چیزی است که در شرایط فوق میتواند تسلی بخش خاطر طراح محترم باشد! ما در "پازج" این کار را انجام داده ایم و اکنون این بورد در بخش فروشگاه همین سایت در اختیار شما می باشد. بورد مبتنی بر تراشه ی FPGA پرقدرت Xilinx Spartan-6 است که علاوه بر یک بورد توسعه FPGA همه منظوره، میتواند به عنوان یک بورد سازگار با آردوینو در محیط Arduino IDE انتخاب شود و کدهای آردوینوی شما را اجرا کند. البته این بار با سرعت بسیار بالاتر، چرا که در قلب آن یک هسته ی Microblaze Micro Controller System با معماری 32 بیتی و فرکانس 100 مگاهرتز قرار دارد! یکی دیگر از مزایای این روش، امکان افزایش/کاهش نوع و تعداد IO ها است. تصور کنید در یک پروژه خاص شما نیاز به 10 پورت سریال uart و یا 10 پورت spi مجزا داشته باشید که بصورت همزمان و مستقل از یکدیگر کار کنند! مسلما هیچ میکروکنترلر و یا حتی Application Proccessor ی این قابلیت را ندارد! اما با داشتن یک FPGA شما هیچ گونه محدودیتی در نوع و تعداد واسطها ندارید.
    در حال حاضر نسخه ی اولیه پورت Arduino روی بورد پازج-یک منتشر شده است که از طریق وبسایت پازج (posedge.ir) در اختیار عزیزان میباشد. نحوه ی راه اندازی و کار با این بورد تحت نرم افزار آردوینو نیز در پست مربوطه در وبسایت مذکور توضیح داده شده است.
    لطفا چنانچه سوال، پیشنهاد و یا انتقادی در رابطه با این موضوع دارید لطفا ذیل همین پست و یا در انجمن های پازج مطرح فرمایید تا با همکاری شما عزیزان و صاحبنظران محترم در هر چه بهتر شدن این محصول بکوشیم.
    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: Untitled.png
مشاهده: 184
حجم: 15.1 کیلو بایت

  2. #2
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    4,064
    عالی بود
    موفق باشید

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

SEO by vBSEO