نمایش نتایج: از 1 به 10 از 19
Like Tree6 لایک

موضوع: تبدیل AVR به Arduino

Hybrid View

مدیر گروه
    نقل قول نوشته اصلی توسط cjmj نمایش پست ها
    بلاخره تونستم چند روش برای پروگرام کردن بوت لودر آردوینو روی میکرو های avr پیدا کنم که از همه ی این روش ها به جز یکی جواب گرفتم که برای دوستان مراحل کار رو میگم تا بقیه هم بهره ببرند.

اینم یه عکس از پروگرامر خودم در حال ریختن بوت لودر روی atmega328
    http://s7.picofile.com/file/82533462...528_174656.jpg

3. از طریق سوکت ISCP1 در آردوینو uno R3
    حقیقتش من هر کاری کردم تنونستم از این راه روی میکرو بوت لودر رو نصب کنم اما از اساتیدی که از این راه جواب گرفتند خواهش میکنم که روشش رو برای ماهم توضیح بدن.
    اینم یه عکس از این سوکت:

http://s7.picofile.com/file/82533476...528_175601.jpg
    اینم یه عکس از ترتیب پایه های
    http://s6.picofile.com/file/82533491...528_175637.jpg
    مرسی از توضیحات کاملی که دادید
    امیدوارم با حضور افرادی مثل شما این فروم رونق بیشتری بگیره

در مورد اون قسمت سوم که موفق نشدید این قسمت ساده ترین حالتشه

شما یه پروگرامر مثل usbtiny یا usbasp که داشته باشید با رعایت پین به راحتی می تونید آپلود کنید
    من تو این آموزش دقیقا با پین هدرهای خود آردوینو این کار رو انجام دادم
    http://blog.arduino.ir/?p=363
    مطالعه کنید اگر مشکلی داشتید بازم بهم بگید
    ویرایش توسط magmagmary : 05-29-2016 در ساعت 05:23 AM
    لایک کردن

Junior Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط magmagmary نمایش پست ها
    .....
    مطالعه کنید اگر مشکلی داشتید بازم بهم بگید
    سلام مهندس. خسته نباشی.
    من از روندی که اینجا گفته شده بود برای قابل پروگرم کردن مگا32 با نرم افزار Arduino IDE استفاده کردم : ATmega DIP40 in Arduino IDE 1.6.4 by Silvius
    درواقع این میاد میگه نیازی نیس بوت لودر و این داستانا،
    شما بیاین با یه پروگرمر usbasp و البته میکروی 40 پایه ای که هرچیزی میتونه باشه (من Mega32A گذاشتم) ،
    برو از قسمت Board Maneger اون بردهای دلخواهت رو دانلود کن و دیگه ازین به بعد شما میتونی بدون نیاز به Burn کردن بوت لودر ، تو محیط Arduino برای Mega32 برنامه نویسی.
    حالا من نمیدونم کجارو اشتباه رفتم یا چی رو اشتباه زدم که وقتی میخوام پروگرم کنم این خطا رو میگیرم:
    کد:
    Arduino: 1.6.10 (Windows 10), Board: "ATmega32-16MHz"

Warning: Board arduino:avr:?menu doesn't define a 'build.board' preference. Auto-set to: AVR_?MENU
    <command-line>:0:21: warning: missing whitespace after the macro name [enabled by default]

cc1.exe: error: -fno-fat-lto-objects are supported only with linker plugin.

exit status 1
    Error compiling for board ATmega32-16MHz.
    در صورتیکه تموم اتصالات روی برد درسته و پروگرمر هم فیوزبیت ها رو روی مقادیر زیر ست کرده :

hfuse:0xD6
    lfuse:0xFF

شما نظری ندارین؟
    ینی ممکنه وقتی داشتم فایل Board.txt رو ادیت میزدم یچیزی رو کم و زیاد پاک کردم؟ :/
    اگه مشکل ازین باشه، ممنون میشم فایل خودت رو برام بفرستی که جایگزین کنم و بررسی کنم ببینم درست میشه یا نه
    ویرایش توسط ratin : 07-30-2016 در ساعت 08:56 PM

مدیر گروه
    نقل قول نوشته اصلی توسط ratin نمایش پست ها
    سلام مهندس. خسته نباشی.
    من از روندی که اینجا گفته شده بود برای قابل پروگرم کردن مگا32 با نرم افزار Arduino IDE استفاده کردم : ATmega DIP40 in Arduino IDE 1.6.4 by Silvius
    درواقع این میاد میگه نیازی نیس بوت لودر و این داستانا،
    شما بیاین با یه پروگرمر usbasp و البته میکروی 40 پایه ای که هرچیزی میتونه باشه (من Mega32A گذاشتم) ،
    برو از قسمت Board Maneger اون بردهای دلخواهت رو دانلود کن و دیگه ازین به بعد شما میتونی بدون نیاز به Burn کردن بوت لودر ، تو محیط Arduino برای Mega32 برنامه نویسی.
    حالا من نمیدونم کجارو اشتباه رفتم یا چی رو اشتباه زدم که وقتی میخوام پروگرم کنم این خطا رو میگیرم:
    کد:
    Arduino: 1.6.10 (Windows 10), Board: "ATmega32-16MHz"

Warning: Board arduino:avr:?menu doesn't define a 'build.board' preference. Auto-set to: AVR_?MENU
    <command-line>:0:21: warning: missing whitespace after the macro name [enabled by default]

cc1.exe: error: -fno-fat-lto-objects are supported only with linker plugin.

exit status 1
    Error compiling for board ATmega32-16MHz.
    در صورتیکه تموم اتصالات روی برد درسته و پروگرمر هم فیوزبیت ها رو روی مقادیر زیر ست کرده :

hfuse:0xD6
    lfuse:0xFF

شما نظری ندارین؟
    ینی ممکنه وقتی داشتم فایل Board.txt رو ادیت میزدم یچیزی رو کم و زیاد پاک کردم؟ :/
    اگه مشکل ازین باشه، ممنون میشم فایل خودت رو برام بفرستی که جایگزین کنم و بررسی کنم ببینم درست میشه یا نه

اگه قرار باشه میکرو رو با محیط آردوینو برنامه نویسی کنید لازمه یک بار برای همیشه بوت لودر آردوینو توش ریخته بشه تا اصن بهش فهمونده بشه قراره از پورت سریال برنامه روش ریخته بشه .

کاری که توی قسمت prefrence انجام میشه اینه که برد شما رو لیست بردها اضافه می کنه
    اما من خیلی بعید می دونم بدون برن کردن بوت لودر بتونید آپلود کنید.

Junior Member
    ممنون. درست شد . مشکل مثه اینکه از کامپایلر Avr-gcc بود که تو یکی از فرومای خارجی خوندم پاک کن کلن پوشه شو، پاک کردم درست شد ))
    ینی در واقع، من با یه پروگرمر USBasp + یه میکروی 32 قدیمی و یه خازن و دو کریستال، الان با آردیونو IDE دارم برنامه مینویسم

فقط الآن یه مشکل جدید بوجود اومده!
    اون مثال AnalogReadSerial رو که اجرا میکنم، نیاز داره مقادیر رو تو پورت سریال برگردونه. ولی وقتی سریال مانیتور رو میزنم چیزی نمی یاد!
    ینی میگه سریال نیافتم:
    کد:
    Board at COM1 Not Found
    که البته فکر کنم طبیعیه، یحتمل usbasp نمیتونه این ارتباط رو برقرار کنه ، درسته؟
    پس فکر کنم با زدن مبدل usb به TTL به یکی دیگه از پورتای لبتاب مشکلم حل بشه.
    هرچند! اون پین های TXD و RXD روی usbasp شدیدا داره قلقلکم میده! ینی نمیشه با اتصال اونا به میکروراش انداخت؟

اساس کارآیی اونا چیه پس!
    ویرایش توسط ratin : 07-31-2016 در ساعت 04:52 PM

مدیر گروه
    نقل قول نوشته اصلی توسط ratin نمایش پست ها
    ممنون. درست شد . مشکل مثه اینکه از کامپایلر avr-gcc بود که تو یکی از فرومای خارجی خوندم پاک کن کلن پوشه شو، پاک کردم درست شد ))
    ینی در واقع، من با یه پروگرمر usbasp + یه میکروی 32 قدیمی و یه خازن و دو کریستال، الان با آردیونو ide دارم برنامه مینویسم

فقط الآن یه مشکل جدید بوجود اومده!
    اون مثال analogreadserial رو که اجرا میکنم، نیاز داره مقادیر رو تو پورت سریال برگردونه. ولی وقتی سریال مانیتور رو میزنم چیزی نمی یاد!
    ینی میگه سریال نیافتم:
    کد:
    board at com1 not found
    که البته فکر کنم طبیعیه، یحتمل usbasp نمیتونه این ارتباط رو برقرار کنه ، درسته؟
    پس فکر کنم با زدن مبدل usb به ttl به یکی دیگه از پورتای لبتاب مشکلم حل بشه.
    هرچند! اون پین های txd و rxd روی usbasp شدیدا داره قلقلکم میده! ینی نمیشه با اتصال اونا به میکروراش انداخت؟

اساس کارآیی اونا چیه پس!
    برام جالب بود که شما بدون برن کردن بوت لودر تونستید برنامه بریزید

به احتمال زیاد اولین باری که شماب رنامه رو میریزید روی برد خودش همراه با برنامه بوت لودر رو هم برن می کنه

در موردسوالتون هم بله باید با یه تبدیل ttl به usb این کار رو انجام بدید
    و این که شما شماره پورت کام رو یک انتخاب کردید گویا ببینید توی قسمت پورت چیز دیگه ای نمیاره ؟

Member
    ویدیو توضیح کامل آقای مرتضی بلالی کوچصفهانی
    Make your own Arduino UNO