نقل قول نوشته اصلی توسط Asadi.m نمایش پست ها
سلام
من میخام برای یه دستگاه سیستم اندازه گیری بسازم با برد آردونیوuno و بعد از آماده شدن برای چند تا دستگاه دیگه همین سیستم را بسازم و روی تمام دستگاه ها نصب کنم. من زیاد با این بردهای آردونیو آشنا نیستم. سوال من اینه چطور میشه بدون اینکه چند تا برد آردونیو بگیرم، از یک آردونیو برای چند دستگاه استفاده کنم و از میکروکنترلر استفاده کنم (برای کاهش هزینه های شرکت). اگه میشه یه کم برام توضیح بدین. این بوت لودر اصلا چی هس؟ پروگرامر چیه؟ لطفا به زبون ساده به من توضیح بدین ممنون
بردهای آردوینو مانند UNO طراحی شده اند که استفاده از اونا برای کاربر ساده باشه طوریکه کاربر نیاز نداشته باشه برای تغذیه ی میکروکنترلر برد از رگولاتور استفاده کنه یا کریستال بذاره و ... .
پس این بردها برای تست اولیه مناسب هستند ولی برای مدار نهایی بدلیل سایز بزرگی که دارند اصلا مناسب نیستند. پس ما میایم و روی میکروکنترلر برد که همون ATmega328 هستش بوتلودر(همون سیستم عامل) آردوینو رو نصب میکنیم تا بتونیم با IDE آردوینو یا ساده تر بگم همون زبون برنامه نویسی آردوینو(که خیلی ساده و کاربر پسنده و مشکلاتی که بسکام و کدویژن دارن رو نداره) برای اون برنامه بنویسیم.
البته میکروکنترلرهایی که بوتلودر روشون نصب شده هم بصورت آماده در بازار موجود هستند که من توصیه نمیکنم از اونا استفاه کنی و بهتره خودت روشون بوتلودر بریزی که کار خیلی راحتیه.