نمایش نتایج: از 1 به 10 از 32
Like Tree17 لایک

موضوع: منبع تغذیه مناسب برای آردوینو

Hybrid View

magmagmary اگر قصد دارید این کار رو... 07-29-2016, 01:49 PM
magmagmary اول در مورد واچ داگ : ایم... 07-30-2016, 06:45 AM
magmagmary اگه میخوای 5 بدی بهتره وصل... 07-30-2016, 08:57 AM
feredy2011 سلام . اخه هزینه هم مهمه .... 07-31-2016, 05:24 AM
    Senior Member
    بابت واچ داگ خیلی خیلی ممنون .

واسه منبع تغذیه میخوام با یه ماژول رله وصل کنم به روشنایی .... 5 ولت واسه جمع و جور بودنش بیشتر مد نظرمه . مشکلی نیست از 5 ولت استفاده کنم ؟ یه منبع تغذیه خوب رو از کجا میتونم بفهمم ؟

کوچیک بودن قطعات واسم مهمه نمیخوام بزرگ باشه . در مورد اردوینو هم مدل پرو مینی اورجینال داریم ؟

مدیر گروه
    نقل قول نوشته اصلی توسط feredy2011 نمایش پست ها
    بابت واچ داگ خیلی خیلی ممنون .

واسه منبع تغذیه میخوام با یه ماژول رله وصل کنم به روشنایی .... 5 ولت واسه جمع و جور بودنش بیشتر مد نظرمه . مشکلی نیست از 5 ولت استفاده کنم ؟ یه منبع تغذیه خوب رو از کجا میتونم بفهمم ؟

کوچیک بودن قطعات واسم مهمه نمیخوام بزرگ باشه . در مورد اردوینو هم مدل پرو مینی اورجینال داریم ؟

اگه میخوای 5 بدی بهتره وصل کنی به سوکت USB اش که در اون صورت میتونی از اینا استفاده کنی
    shop.aftabrayaneh.com/Prestigio_HKA01105021-XE_5V_2.1A_Power_Switching.html

منبع تغذیه خوب اگه مدارداخلی مناسبی داشته باشه با جریانش تفکیک میشه
    لایک کردن

Senior Member
    بیشتر هدفم اینه از پرو مینی استفاده کنم بخاطر حجم کمترش. اونم usb نداره :/
    یه سوال اینکه وقتی با اداپتور اردوینو رو روشن کنیم دیگه نیاز به رگلاتور داریم ورودیه مدار؟ ( پرو مینی) چون دیگه نوسان برق نداریم که نگران این باشیم اردوینو بسوزه ؟!

مدیر گروه
    بیشتر هدفم اینه از پرو مینی استفاده کنم بخاطر حجم کمترش. اونم usb نداره :/
    یه سوال اینکه وقتی با اداپتور اردوینو رو روشن کنیم دیگه نیاز به رگلاتور داریم ورودیه مدار؟ ( پرو مینی) چون دیگه نوسان برق نداریم که نگران این باشیم اردوینو بسوزه ؟!

اگه دنبال حجم کوچیک و داشتن پورت USB هستید خب از نانو استفاده کنید :کو چیک و راحت
    خود آردوینو ها ورودیشون رگولاتور دارن البته مدل های چینیش از ams1117 استفاده می کنن که اصلا قوی نیست متاسفانه
    لایک کردن

Senior Member
    سلام . اخه هزینه هم مهمه . پرو مینی از لحاظ هزینه مناسبه . میگن پرو مینی رگلاتور نداره ؟!
    در کل شما بخوای پیشنهاد بدی واسه استفاده خارج از پروژه و ازمایشگاه. برای روشنایی خونه ( 24 ساعت روشن و نوسان برق و... ) چه منبع تغذیه و اردوینو و رله ای پیشنهاد میدی ( ترجیحا همه سایز کوچک قیمت مناسب ولی کیفیت و عمر بالا و به صورت ماژولم باشه که درگیر لحیم کاری نشم) توصیه ای برای عملکرد بهتر و طول عمر بالا و اطمینان بیشتر ( مثل اون تابه واچ داگ) اگر دارید بهم بگید ممنون میشم

مدیر گروه
    سلام . اخه هزینه هم مهمه . پرو مینی از لحاظ هزینه مناسبه . میگن پرو مینی رگلاتور نداره ؟!
    در کل شما بخوای پیشنهاد بدی واسه استفاده خارج از پروژه و ازمایشگاه. برای روشنایی خونه ( 24 ساعت روشن و نوسان برق و... ) چه منبع تغذیه و اردوینو و رله ای پیشنهاد میدی ( ترجیحا همه سایز کوچک قیمت مناسب ولی کیفیت و عمر بالا و به صورت ماژولم باشه که درگیر لحیم کاری نشم) توصیه ای برای عملکرد بهتر و طول عمر بالا و اطمینان بیشتر ( مثل اون تابه واچ داگ) اگر دارید بهم بگید ممنون میشم
    چرا پرومینی هم گرولاتور داره اما من کلا تو پروژه انجام دادن باهاش خاطره خوشی ندارم
    به نظرم اصلا برد قوی ای نیست ( البته ممکنه اورجینالش اینوطری نباشه )

در مورد موراد قبلی که صحبت کردیم . اگه فقط یه رله داری همون مینی هم جوابگو هست
    توضیه خاصی به نظرم نمیرسه
    فقط کد نویسی تر و تمیز خیلی مهمه که در هیچ شرایطی هیچ جای کد گیر نکنه

و این که در مورد رله از رله های SSR استفاده کنی بهتره اما خب بزرگ و سیگینه یه کم ولی کارکردش دقیقا خروجی AC هست.
    جستجو - SSR

Senior Member
    مهندس ممنون بابت تمام کمک هاتون .
    در مورد کد که خودتون دیدید کد رو . به نظرتون جاییش عیب و ایراد نداره ؟ یه چیز تقریبا سادس . میخوام با ریموت یه کد رله رو آن کنه یه کد آف.
    سوال اخرم اینه که اصلا کلا کاری که میخوام بکنم اینه که میخوام 5تا رله 8 پل رو با 4تا اردوینو و 4تا رادیو rf راه اندازی کنم . طوری که چندین سال واسم بیرون محیط ازمایشگاهی(داخل خونه واسه کنترل خطوط روشنایی و بقیه وسایل) کار کنه بدون دردسر و بدون سوختن و... همه رو یجا بذارم و به هر خط روشناییم یه خروجی رله رو بدم . حالا این کار از نظر شما درسته ؟ یعنی جز یه پایه دیجیتال اردوینو ( احتمالا نانو استفاده کنم ) که میره واسه رادیو ، 10 تا پایه دیگه از هر کدوم اردوینوها رو بدم به یه رله که کلا میشه 40 پل ! با یه منبع تغذیه 5 ولت مثلا 20 امپر ! اصلا اون تعداد قطعه و رله چقد منبع تغذیه لازم داره ؟ یه چیزی اینکه من گیرنده رو فعلا با 3 پل راه اندازی کردم و وقتی برقشو از لبتاپ میگرفتم قشنگ کار میکردن . وقتی وصلش کردم به اداپتور دیگه کار نمیکردن ! حتی دو پلشم جدا کردم و فقط یه تک پل گذاشتم بازم کار نمیکرد !! منبع تغذیم 5 ولت 1 امپر بود. یعنی 1 امپر واسه راه اندازی یه رله کم بود ؟ یه چی دیگه قول میدم سوال اخر باشه واسه گیرنده من باید خودم یه تیکه سیم به عنوان انتن لحیم کنم ؟ همون سوراخی که هست رو رادیو ؟! طول سیم چقدر باید باشه ؟
    این چندتا سوالم کامل کمکم کنید قول میدم دیگه مزاحم نشم

Senior Member
    اگر کد و کلا کاری که میخوام بکنم رو تایید میفرمایید بی زحمت کمکم کنید چه کارهایی رو این کد و دستگاه انجام بدم که هم ضریب اطمینانش بیشتر بشه هم اینکه طول عمر هرکدوم از قطعات به تفکیک ( عمر منبع تغذیه ، عمر رله ها ، عمر آردوینو و عمر رادیو گیرنده) زیاد بشه ؟ اصلا عمر قطعات با فرض اینکه همیشه روشن باشن چقدر هست ؟
    ممنون میشم واسه طول عمر و ضریب اطمینان بیشتر راهنماییم کنید . تشکر