نمایش نتایج: از 1 به 10 از 15
Like Tree7 لایک

موضوع: افت ولتاژ !؟

Hybrid View

مدیر گروه
    این که ولتاژ منبع کم میشه یعنی داره از منبع بیش از حد جریان کشیده میشه
    باید منبع تغذیه آمپر بالا انتخاب کنید.
    و این که چک کنید وسایلی که به رله وصل کردید در حد تحمل رله باشه
    لایک کردن

Senior Member
    سلام مهندس
    اخه من اول دیدم 6تا رله 8کانال جواب نمیده 3تاشو جدا کردم . الان 2تا اردوینو هست با 2تا رادیو با 3تا 8کانال. با یه منبع تغذیه 10 امپر . بررسیم که کردم هر رله از ماژول واسه راه اندازی 40-60 میلی امپر نیاز داره . که نهایت میشه 1.5 امپر ! یعنی اگه من حتی همون 48 پل هم وصل کنم به وسایل خیلی قوی با توان بالا در حد همون2200 وات نهایت رله 60 میلی امپر نیاز داره دیگه ؟؟؟ بیشتر از 60 میلی که رله نمیکشه درسته ؟
    قسمتی که رله کلید میزنه با قسمتی که رله تحریک میشه تغذیش کاملا از هم جداس !؟
    رله ها هم 5 ولت هستن که واسه 220 ac تا 10 امپر جواب میده ! قسمت رله زده زدن که جریانشو از منبع تغذیه نمیگیره که نه ؟ یعنی منظورم اینه که اگه وسیله ام از حد توان رله بالاتر بشه رله میچسبونه واسه همیشه و از کار میوفته و کاری به بقیه مدار و اردوینو و تغذیه نداره درسته ؟ ولی اینجا نمیچسبونه واسه همیشه . فقط یکم ولتاژ کم میاره که با یکم صبر یا قطع و وصل منبع تغذیه دوباره تا حدی رله شروع میکنه به عمل کردن تا مدتی البته....
    من تا الان فقط 2تا لامپ و 3تا کلید کولر ابی رو وصل کردم بهش. کولر ابیم فکر نمیکنم 2200 وات باشه!؟ چون داره کار میکنه !
    نمیدونم والا چرا اینجوریه ؟!
    ویرایش توسط feredy2011 : 08-16-2016 در ساعت 06:21 AM