نمایش نتایج: از 1 به 10 از 13
Like Tree5 لایک

موضوع: از کدوم مدل آردوینو استفاده کنم؟

Hybrid View

Junior Member
    با سلام
    دو تا پروژه در نظر دارم در خصوص عکاسی از لحظه برخورد قطره آب بر روی سطح مایع و پروژه دیگه مربوط به عکاسی از لحظه وقوع رعد و برق . از دوستان عزیز تقاضا دارم در این دو مورد راهنمایی بفرمایین که از چه ماژولهایی باید استفاده کنم و دیگر اینکه کدنویسی به چه صورتی باشه . در ضمن من برد arduini uno دارم .
    با تشکر

Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط hamid_a نمایش پست ها
    با سلام
    دو تا پروژه در نظر دارم در خصوص عکاسی از لحظه برخورد قطره آب بر روی سطح مایع و پروژه دیگه مربوط به عکاسی از لحظه وقوع رعد و برق . از دوستان عزیز تقاضا دارم در این دو مورد راهنمایی بفرمایین که از چه ماژولهایی باید استفاده کنم و دیگر اینکه کدنویسی به چه صورتی باشه . در ضمن من برد arduini uno دارم .
    با تشکر
    فک نمی کنم برد اونو جواب بده! چون خیلی کندن اینا برای کار شما!
    باید از یه کامپیوتر استفاده کنید!
    مگر اینکه نخواید پردازش تصویر داشته باشید. از یه سنسور دیگه استفاده کنید! پردازش تصویر نیاز به قدرت بالای پردازشگر داره و فک نمی کنم میکرو کنترلرها جوابگو باشن.
    لایک کردن

Junior Member
    سلام و تشکر
    بحث پردازش نیست . منظورم این بود که سسنسورهای حساس به نور بوسیله برد اونو به دوربین دستور شات زدن بدن . من توی سایتهای خارجی با فتوترانزیستور دیدم ولی فکر کنم حساسیت لازم رو نداشته باشه . بخاطر همین خواستم از ماژولاهای نوری استفاده کنم . اینهم لینکش
    DIY Lightning Activated Trigger for Digital Cameras

Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط hamid_a نمایش پست ها
    سلام و تشکر
    بحث پردازش نیست . منظورم این بود که سسنسورهای حساس به نور بوسیله برد اونو به دوربین دستور شات زدن بدن . من توی سایتهای خارجی با فتوترانزیستور دیدم ولی فکر کنم حساسیت لازم رو نداشته باشه . بخاطر همین خواستم از ماژولاهای نوری استفاده کنم . اینهم لینکش
    DIY Lightning Activated Trigger for Digital Cameras
    با افزایش فوتوترانزیستور برای رعد و برق جواب می ده ولی نمی دونم برای قطره ی در حال سقوط چی؟ پیشنهاد من برای قطره ایجاد زمانبندی حساب شده است! مثلا سر راه سقوط یه سنسور (نوری) بزارید که گذر آب رو حس کنه و بعد از زمانی مشخص که بستگی به قاصله سنسور تا سطح آب داره، عکس گرفته بشه. البته اگه قطره رنگی باشه بهتره

شاید این بدردت بخوره:
    سنسور تعیین سطح مایع مادون قرمز
    http://shop.aftabrayaneh.com/Sensors...LS5460012.html
    ویرایش توسط yosoufe : 06-18-2014 در ساعت 07:16 PM
    لایک کردن

Junior Member
    با تشکر از راهنمایی شما .