نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
Like Tree1 لایک
  • 1 Post By

موضوع: مشکل نویز برق در هنگام استفاده از رله

Hybrid View

مدیر گروه
    همونطور که تو تاپیک قبلی گفتم
    چون میکروتون رو ریست می کنه ممکنه مشکل از پاور باشه

پاور رله رو از آردوینو نگیرید

یه منبع تغذیه خارجی بهش وصل کنید

فقط به این نکته توجه کنید که گراند منبع تغذیه خارجی باید با گراند اردوینو مشترک باشه .
    در غیر این صورت جواب نمی گیرید.

Junior Member
    خیلی ممنون از راهنمایی تون

متاسفانه نمی دونم چی شد یک اتصالی پیش اومد و برد آردوینو و اتمگا 328 سوختند . الان نمیتونم ادامه بدم تا برم این ها را بخرم .

ولی من در مداری که خودم ساختم از منبع تغذیه 12 ولت 1 آمپر استفاده کردم و رله من 12 ولت که حود 50 میلی آمپر جریان میکشه و از رگولاتور 78l05 برای میکرو استفاده کردم .
    خیلی عجیب هست وقتی رله وصل میشه و پریز برق داره من یک وسیله مثل آداپتور را که سریع به پریز وصل و قطع میکنم میکرو ریست میشه .
    من فکر میکنم که مسیر 220 ولت باید دور از میکرو باشه و کلا AVR به نویز حساس هست و در جاهایی که نویز زیاد هست بهتره از میکرو PIC استفاده کرد .
    آیا شما خودتان مداری مثل تایمر یا ترموستات که 220 ولت را قطع و وصل کنه ساختید که بدون هیچ مشکل کارکنه و نویز روش اثر نگذاره ؟

مدیر گروه
    نقل قول نوشته اصلی توسط alikari نمایش پست ها
    خیلی ممنون از راهنمایی تون

متاسفانه نمی دونم چی شد یک اتصالی پیش اومد و برد آردوینو و اتمگا 328 سوختند . الان نمیتونم ادامه بدم تا برم این ها را بخرم .

ولی من در مداری که خودم ساختم از منبع تغذیه 12 ولت 1 آمپر استفاده کردم و رله من 12 ولت که حود 50 میلی آمپر جریان میکشه و از رگولاتور 78l05 برای میکرو استفاده کردم .
    خیلی عجیب هست وقتی رله وصل میشه و پریز برق داره من یک وسیله مثل آداپتور را که سریع به پریز وصل و قطع میکنم میکرو ریست میشه .
    من فکر میکنم که مسیر 220 ولت باید دور از میکرو باشه و کلا AVR به نویز حساس هست و در جاهایی که نویز زیاد هست بهتره از میکرو PIC استفاده کرد .
    آیا شما خودتان مداری مثل تایمر یا ترموستات که 220 ولت را قطع و وصل کنه ساختید که بدون هیچ مشکل کارکنه و نویز روش اثر نگذاره ؟
    یکی از همکارهای ما به جای PIC از XMEGA استفاده می کنه میگه پایداری خوبی داره در مقایسه با AVR و از PIC هم قیمتش به مراتب کمتره
    فقط این وسط یه چیزی که برام عجیبه اینه که چرا میکرو رو ریست می کنه
    معمولا مشکل ریست میکرو به این بر میگرده که داره ازش جریان کشیده میشه و یا در بعضی موارد کد نویسی ای که انجام شده میندازتش تو لوپ
    مشکل شما که کدنویسی نیست چرا که میگید با digitalwrite ساده هم ریست میشه

بنابراین به پاور بر می گرده .
    امکانش رو دارید که جریانتون رو ببرید بالا