سلام
از جوابتون خیلی ممنونم .
اگر امکان داره یک نمونه برنامه برای این برد معرفی کنید .
لینک برنامه های نمونه این برد را می توانید بفرمائید ؟
متشکرم
سلام
برد Wemos D1 را خریداری کردم و پکیج های لازم را نصب کردم
برنامه ساده چشمک زن را بار کردم
موقع کمپایل برنامه خطا می دهد :
Arduino: 1.6.8 (Windows 7), Board: "WeMos D1(Retired), 80 MHz, 115200, 4M (3M SPIFFS)"
Board d1 (platform esp8266, package esp8266) is unknown
Error compiling for board WeMos D1(Retired).
This report would have more information with
"Show verbose output during compilation"
option enabled in File -> Preferences.
سلام
برد Wemos D1 را خریداری کردم و پکیج های لازم را نصب کردم
برنامه ساده چشمک زن را بار کردم
موقع کمپایل برنامه خطا می دهد :
Arduino: 1.6.8 (Windows 7), Board: "WeMos D1(Retired), 80 MHz, 115200, 4M (3M SPIFFS)"
Board d1 (platform esp8266, package esp8266) is unknown
Error compiling for board WeMos D1(Retired).
سلام .منم مشکل رو داشتم فکر کنم جایی که نصب هست مشکل دسترسی دارید. به عنوان ادمین خودتان رو معرفی کنید اوکی میشه
سلام دوستان
ممنون از راهنمایی های مفیدتون
من از طریق پست اول برای راه اندازی این برد اقدام کردم
متاسفانه در زمان آپلود کردن یه سری از اگزمپل ها با این پیغام مواجه می شم
مشکل از کجاست ؟
error: Failed to open COM4
error: espcomm_open failed
error: espcomm_upload_mem failed
error: espcomm_upload_mem failed
پورت ها رو از طریق device manager هم عوض کردم باز فایده نداشت و برای تمام COM هایی که انتخاب کردم این پیغام اومد.
سلام.
من این شیلد رو میخوام راه اندازی کنم.اما وقتی میزنم به کامپیوتر،نمیشناسه.اصلا انگار چیزی به کامپیوتر وصل نشده.
خود شیلد ظاهرا سالمه.یه کدی روش آپلود کرده بودم از قبل که داره به درستی اون کد رو اجرا میکنه.البته لازم به ذکر هست که قبلا وصل میشد و کار میکرد.یهو اینطوری شد.همه راهی رو امتحان کردم اما به نتیجه نرسیدم.یه راهنمایی کنین لطفا،من دیگه سر در نمیارم ...
سلام دوستان.
کسی جواب منو نداد،یعنی اگه تو یه انجمن خارجی بیان میکردم مشکلم رو ، حتما بررسی میشد و راهنمایی میکردن.این چندمین بار هست که من راهنمایی میخوام در انجمن آردینو و کسی هیچ کمک و راهنمایی مفیدی نمیکنه کسی،حالا یا واسه اینه که کسی اینجا دانش کافی نداره یا نمیخواین کمک کنین اما معمولا در انجمن ها یه سری افراد با سواد و ماهر هستن که اون رو اداره میکنن! بگذریم!
خلاصه این که من به طور اتفاقی متوجه شدم که این مشکل چطور حل میشه !
من برای این که مطمئن بشم ماژول سالمه و کار میکنه،با روش معمول که برد خام esp8266 رو با مبدل سریال به usb پروگرام میکنن،پروگرام کردم و اکی بود.
این روش رو هم میتونین در این آدرس ببینین : آدرس آموزش
پس داشتم به این که مشکل از کجاست فکر میکردم و در حالی که ماژول با usb به لبتاپ وصل بود پشت هم دکمه ی ریست رو میزدم که یهو دیدم صدای اتصال usb به لبتاپ اومد و اینطور شد که متوجه شدم ماژول دوباره تونست متصل بشه.نمیدونم دقیقا چی شد و چرا و داستان چیه،اما ظاهرا یه ریست یا یه چیزی هست که اینطوری اتفاق میافته.نمیدونم چیه،اما مشکل من اینطوری حل شد بعد 3 روز !
دوستان متخصص انجمن اگه مایل بودین موضوع خوبیه که مطالعه کنین ببینین این اتفاقی که افتاد چی بود و داستان چیه !