نمایش نتایج: از 1 به 10 از 31
Like Tree19 لایک

موضوع: عیب یابی کد

Hybrid View

Senior Member
    سلام . دستورات را اشتباه نوشتید !!!

از روی این مثال خود آردوینو کد ها را درست کنید! این برنامه وقتی این پایه 1 بشه خروجی هم 1 میشه و اگر صفر شد خروجی صفر!

بخوام برنامه را بهت بگم به شما ضرر زدم و مانع پیشرفت شما شدم پس مجبورم بواش یواش بهتون بگم

اینم بگم تو آردوینو کلی مثال هست برو قسمت فایل >>>> مثال ها

const int buttonPin = 2;
    const int ledPin = 13;
    int buttonState = 0;

void setup() {

pinMode(ledPin, OUTPUT);

pinMode(buttonPin, INPUT);
    }

void loop() {

buttonState = digitalRead(buttonPin);
    if (buttonState == HIGH) {

digitalWrite(ledPin, HIGH);
    } else {

digitalWrite(ledPin, LOW);
    }
    }

شما این خط برنامه یه = کم گذاشتید!
    درود بر کسانی که دعا دارند و ادعا ندارند
    نیایش دارند و نمایش ندارند
    حیا دارند و ریا ندارند
    رسم دارند و اسم ندارند…

Senior Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط tanha71 نمایش پست ها
    سلام . دستورات را اشتباه نوشتید !!!

از روی این مثال خود آردوینو کد ها را درست کنید! این برنامه وقتی این پایه 1 بشه خروجی هم 1 میشه و اگر صفر شد خروجی صفر!

بخوام برنامه را بهت بگم به شما ضرر زدم و مانع پیشرفت شما شدم پس مجبورم بواش یواش بهتون بگم

اینم بگم تو آردوینو کلی مثال هست برو قسمت فایل >>>> مثال ها

شما این خط برنامه یه = کم گذاشتید!

سلام تشکر بابت وقتی که گذاشتید . یعنی اشکال فقط توو if ؟ باید == باشه و بجا 1 high نوشته بشه ؟
    فرق نمیکنه ورودی و خروجی رو از کدوم پایه های دیجیتال بگیرم ؟ یعنی میتونم از همون 2 و3 باشه ؟
    البته دوتا = هم تست کردم جواب نداد . ولی اینکه بجا 1 high بذارم امتحان نکردم

Senior Member
    خواهش می کنیم دوست عزیز.
    شما باید == بزارید تو دستورات. تست کنید ! تو زبان آردوینو چه 1 بزارید چه HIGH هردو جواب میدن. شما شرط if را اشتباه نوشته اید به این دلیل جواب نمی ده
    لایک کردن
    حیا دارند و ریا ندارند
    رسم دارند و اسم ندارند…

Senior Member
    خواهش می کنیم دوست عزیز.
    شما باید == بزارید تو دستورات. تست کنید ! تو زبان آردوینو چه 1 بزارید چه HIGH هردو جواب میدن. شما شرط if را اشتباه نوشته اید به این دلیل جواب نمی ده
    اون == رو یبار تست کردم جواب نداد . ولی مقاومت تست میکنم . ممنون از راهنمایی دوست عزیز

Senior Member
    مگه میشه ؟! دستورات آردوینو هستا . اون == ها را بزارید و پایه ورودی را با مقاومت زمین کنید بعد بهش پالس بدید
    لایک کردن
    حیا دارند و ریا ندارند
    رسم دارند و اسم ندارند…

Senior Member
    مگه میشه ؟! دستورات آردوینو هستا . اون == ها را بزارید و پایه ورودی را با مقاومت زمین کنید بعد بهش پالس بدید
    والا دیروز تست کردم . توو یه کد دیدم == گذاشته منم کد عوض کردم و دوباره اپلود کردم ولی جواب نداد. این مقاومت همیشه باید باشه ؟ اخه من یبار با نانو تست کردم یبار با پرومینی . هیچکدوم جواب نداد . ولی حالا یه مقاومت میگیرم تست میکنم ببینم جواب میده !

Senior Member
    ببین وقتی ورودی دیجیتال معرفی می کنید اونم با این دستورات باید اون پایه هم با مقاومت 10کیلو زمین کنید چرا!!!چون ورودی میکرو را بصورت دیجیتال تعریف کردید دیجیتال یعنی 0 یا 1 منطقی!!! غیر از این دو حالت شناخته نمیشه!!! وقتی پایه رها باشد به زمین یا +5 وصل نباشید بهش میگن حالت شناور یعنی یه چیزی بین 0 و 1 برای اینکه این حالت را درست کنید باید یه مقاومت 10 کیلواهم اون پایه را زمین کنید که وقتی به این پایه پالس یا 1 نشد این پایه توسط مقاومت 10 کیلو اهم مستقیم به زمین متصل باشه و اگه پالس یا 1 شد اون پایه 1 منطقی حساب میشه حالا چرا مقاومت باید بزنیم چون اگه مقاومت نباشه و پایه مستقیم به زمین متصل باشه وقتی پالس بهش داده بشه اینجوری میشه که شما پایه + مدار را مستقیم به زمین متصل کردید و باعث اتصال کوتاه شده اید...

دستورات آردوینو همراه با مثال هستن گفتم بروید تو قسمت فایل بعد قسمت مثال ها و متناسب با کارتون مثال را باز کنید و سوالات خود را بپرسید
    حیا دارند و ریا ندارند
    رسم دارند و اسم ندارند…