صفحه 1 از 4 123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 31
Like Tree19 لایک

موضوع: عیب یابی کد

  1. #1
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Nov 2014
    نوشته ها
    255

    عیب یابی کد

    با سلام
    من تازه شروع کردم به کار کردن با اردوینو
    یه برنامه ساده خودم نوشتم و خواستم تست کنم . یبار رو اردوینو نانو تست کردم یبار روی پرومینی ولی جواب نگرفتم . حتی بعدش رفتم کلی سرچ کردم چندین کد مشابه پیدا کردم تست کردم دیدم هیچکدوم جواب نمیده . حالا میخوام ببینم عییب از برنامس یا جایی دیگه ! برنامه واسه اینه که یه سنسور حرکتی حرکت رو که حس کرد رله عمل کنه چندثانیه روشن بمونه بعد خاموش بشه
    کد:
    int pir = 3;
    int rel = 4;
    int d;


    void setup()
    {
    pinMode(rel, OUTPUT);
    digitalWrite(rel, LOW);
    }
    void loop()
    {
    d = digitalRead(pir);

    if (d = 1)
    {
    digitalWrite(rel, HIGH);
    delay(1500);
    digitalWrite(rel, LOW);
    }
    else
    {
    digitalWrite(rel, LOW);
    }
    delay(500);
    }

  2. #2
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Oct 2014
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    178
    سلام . دستورات را اشتباه نوشتید !!!

    از روی این مثال خود آردوینو کد ها را درست کنید! این برنامه وقتی این پایه 1 بشه خروجی هم 1 میشه و اگر صفر شد خروجی صفر!

    بخوام برنامه را بهت بگم به شما ضرر زدم و مانع پیشرفت شما شدم پس مجبورم بواش یواش بهتون بگم

    اینم بگم تو آردوینو کلی مثال هست برو قسمت فایل >>>> مثال ها

    const int buttonPin = 2;
    const int ledPin = 13;
    int buttonState = 0;

    void setup() {

    pinMode(ledPin, OUTPUT);

    pinMode(buttonPin, INPUT);
    }

    void loop() {

    buttonState = digitalRead(buttonPin);
    if (buttonState == HIGH) {

    digitalWrite(ledPin, HIGH);
    } else {

    digitalWrite(ledPin, LOW);
    }
    }


    شما این خط برنامه یه = کم گذاشتید!
    درود بر کسانی که دعا دارند و ادعا ندارند
    نیایش دارند و نمایش ندارند
    حیا دارند و ریا ندارند
    رسم دارند و اسم ندارند…

  3. #3
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    3,995
    نقل قول نوشته اصلی توسط feredy2011 نمایش پست ها
    با سلام
    من تازه شروع کردم به کار کردن با اردوینو
    یه برنامه ساده خودم نوشتم و خواستم تست کنم . یبار رو اردوینو نانو تست کردم یبار روی پرومینی ولی جواب نگرفتم . حتی بعدش رفتم کلی سرچ کردم چندین کد مشابه پیدا کردم تست کردم دیدم هیچکدوم جواب نمیده . حالا میخوام ببینم عییب از برنامس یا جایی دیگه ! برنامه واسه اینه که یه سنسور حرکتی حرکت رو که حس کرد رله عمل کنه چندثانیه روشن بمونه بعد خاموش بشه
    کد:
    int pir = 3;
    int rel = 4;
    int d;


    void setup()
    {
    pinMode(rel, OUTPUT);
    digitalWrite(rel, LOW);
    }
    void loop()
    {
    d = digitalRead(pir);

    if (d = 1)
    {
    digitalWrite(rel, HIGH);
    delay(1500);
    digitalWrite(rel, LOW);
    }
    else
    {
    digitalWrite(rel, LOW);
    }
    delay(500);
    }

    شماکدی زدید که به محض این که روی پایه دیجیتال متصل به سنسور 1 بیفته رله رو 1.5 ثانیه 1 می کنه بعد 0

    موضوع اینه که رله شما 0فعاله یا 1 فعال
    (مشکل = آقای تنها هم دقیق بودا باید اصطلاحش کنی )

    اگر رله ات 1 فعاله همینی که نوشتی با درست کردن = باید جواب بده
    اگه رله 0 فعاله ( که فک کنم 0 فعاله ) باید جای HIGH و LOW های پین رله رو عوض کنی.
    جلسه نوزدهم : راه اندازی رله | وبلاگ آردوینو

  4. #4
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Nov 2014
    نوشته ها
    255
    نقل قول نوشته اصلی توسط tanha71 نمایش پست ها
    سلام . دستورات را اشتباه نوشتید !!!

    از روی این مثال خود آردوینو کد ها را درست کنید! این برنامه وقتی این پایه 1 بشه خروجی هم 1 میشه و اگر صفر شد خروجی صفر!

    بخوام برنامه را بهت بگم به شما ضرر زدم و مانع پیشرفت شما شدم پس مجبورم بواش یواش بهتون بگم

    اینم بگم تو آردوینو کلی مثال هست برو قسمت فایل >>>> مثال ها





    شما این خط برنامه یه = کم گذاشتید!

    سلام تشکر بابت وقتی که گذاشتید . یعنی اشکال فقط توو if ؟ باید == باشه و بجا 1 high نوشته بشه ؟
    فرق نمیکنه ورودی و خروجی رو از کدوم پایه های دیجیتال بگیرم ؟ یعنی میتونم از همون 2 و3 باشه ؟
    البته دوتا = هم تست کردم جواب نداد . ولی اینکه بجا 1 high بذارم امتحان نکردم

  5. #5
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Nov 2014
    نوشته ها
    255
    نقل قول نوشته اصلی توسط magmagmary نمایش پست ها
    شماکدی زدید که به محض این که روی پایه دیجیتال متصل به سنسور 1 بیفته رله رو 1.5 ثانیه 1 می کنه بعد 0

    موضوع اینه که رله شما 0فعاله یا 1 فعال
    (مشکل = آقای تنها هم دقیق بودا باید اصطلاحش کنی )

    اگر رله ات 1 فعاله همینی که نوشتی با درست کردن = باید جواب بده
    اگه رله 0 فعاله ( که فک کنم 0 فعاله ) باید جای HIGH و LOW های پین رله رو عوض کنی.
    جلسه نوزدهم : راه اندازی رله | وبلاگ آردوینو
    اصلا قاطی داره یبار رله شروع میکنه در ثانیه 1000بار میزنه .یبار اصلا نمیزنه . یه جورایی اصلا به سنسور کار نداره . خودش کار میکنه . سریال مانیتور هم به کدا اضافه کردم نگاه کردم هر یکی دو ثانیه خودش سنس میشه و ...

  6. #6
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Oct 2014
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    178
    خواهش می کنیم دوست عزیز.
    شما باید == بزارید تو دستورات. تست کنید ! تو زبان آردوینو چه 1 بزارید چه HIGH هردو جواب میدن. شما شرط if را اشتباه نوشته اید به این دلیل جواب نمی ده
    لایک کردن
    درود بر کسانی که دعا دارند و ادعا ندارند
    نیایش دارند و نمایش ندارند
    حیا دارند و ریا ندارند
    رسم دارند و اسم ندارند…

  7. #7
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Oct 2014
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    178
    اون پایه ای که ورودی تعریف کردید را با یه مقاومت 10 کیلو اهم به زمین مدار وصل کنید
    لایک کردن
    درود بر کسانی که دعا دارند و ادعا ندارند
    نیایش دارند و نمایش ندارند
    حیا دارند و ریا ندارند
    رسم دارند و اسم ندارند…

  8. #8
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Nov 2014
    نوشته ها
    255
    نقل قول نوشته اصلی توسط tanha71 نمایش پست ها
    خواهش می کنیم دوست عزیز.
    شما باید == بزارید تو دستورات. تست کنید ! تو زبان آردوینو چه 1 بزارید چه HIGH هردو جواب میدن. شما شرط if را اشتباه نوشته اید به این دلیل جواب نمی ده
    اون == رو یبار تست کردم جواب نداد . ولی مقاومت تست میکنم . ممنون از راهنمایی دوست عزیز

  9. #9
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Oct 2014
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    178
    مگه میشه ؟! دستورات آردوینو هستا . اون == ها را بزارید و پایه ورودی را با مقاومت زمین کنید بعد بهش پالس بدید
    لایک کردن
    درود بر کسانی که دعا دارند و ادعا ندارند
    نیایش دارند و نمایش ندارند
    حیا دارند و ریا ندارند
    رسم دارند و اسم ندارند…

  10. #10
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Nov 2014
    نوشته ها
    255
    نقل قول نوشته اصلی توسط tanha71 نمایش پست ها
    مگه میشه ؟! دستورات آردوینو هستا . اون == ها را بزارید و پایه ورودی را با مقاومت زمین کنید بعد بهش پالس بدید
    والا دیروز تست کردم . توو یه کد دیدم == گذاشته منم کد عوض کردم و دوباره اپلود کردم ولی جواب نداد. این مقاومت همیشه باید باشه ؟ اخه من یبار با نانو تست کردم یبار با پرومینی . هیچکدوم جواب نداد . ولی حالا یه مقاومت میگیرم تست میکنم ببینم جواب میده !

صفحه 1 از 4 123 ... آخرینآخرین

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

SEO by vBSEO