نوشته اصلی توسط magmagmary منتظر من نباشید شاید خیلی طول بکشه مهم کدی هست که جواب بده نه کد ساده حالا نمی شه کد سادش را برای من بفرستید که فقط کار کنه من خیلی عجله دارم ......... لطفا لطفا ............ ممنون می شم ....
نوشته اصلی توسط peyman180 حالا نمی شه کد سادش را برای من بفرستید که فقط کار کنه من خیلی عجله دارم ......... لطفا لطفا ............ ممنون می شم .... Arduino GPS Tutorial: Get Latitude and Longitude Coordinates From Receiver
این کد که کمکی نکرد من می خوام بدونم چجوری این اطلاعات رو smsکنم ....................
نوشته اصلی توسط peyman180 این کد که کمکی نکرد من می خوام بدونم چجوری این اطلاعات رو smsکنم .................... شما اول سعی کن یه اس ام اس تنها بفرستی با پورت سریال نرم افزاری مثلا ماژول سیم ات رو وصل کن به پینهای 2 و 3 .
نوشته اصلی توسط magmagmary شما اول سعی کن یه اس ام اس تنها بفرستی با پورت سریال نرم افزاری مثلا ماژول سیم ات رو وصل کن به پینهای 2 و 3 . خب فرستادم بعد >>>>>>>>>>>>>>
نوشته اصلی توسط peyman180 خب فرستادم بعد >>>>>>>>>>>>>> حالا همین کدهای ارسال اس ام اس تون رو به صورت یک تابع بنویسید که آرگومان ورودیش متغیری هست که قراره به عنوان متن اس ام اس ارسال بشه بعد از اون تابع خوندن از gps تون رو با رعایت هدر ها به این کد اضافه کنید و متغیرهای GPS رو به عنوان ورودی به تابع اس ام اس بدید
مشاهده قوانین انجمن