4 لایک
-
و تجربه ثابت کرده اینکه milisو micros را مدام از مقدار اولیه اش کم کنیم مدام خطا میده و اعداد پرت در ضمن این دوتا دستور مدام در طول برنامه در حال شمردن هستند در صورتی که من فقط در یک زیر بذنامه میخام زمان شروغ به شمارش و و stop
شود این خودش در برنامه اختلال ایجاد میکنه در ضمن هر حدود 70 دقیقه مقدار انها صفر میشه و اگه این پایان 70 دقیقه دقیقا بیفته وسط برنامه من مشکل ایجاد میکنه من توی برنامه code vision این برنامه رو با اینتراپت نوشتم و فقط کدهای اون رو با اردوینو میخام معادل این کدها
#asm
.equ __lcd_port=0x1B ;PORTA
#endasm
و بعد هر جا خواستم تایمر راه بیفته
#asm("sei")
و هر جا تایمر از کار بیفته
#asm("cli")
با یه سری مخلفات دیگه که ازش صرفنظر کردم
ممنون میشم یکم راجع به کتابخونه stopwatch و نحوه درس کردن و کار کردنش توضیح بدید ببینید برنامه من طولانیه من توضیح مختصری راجع بهش دادم که کد اصلی و طریقه نوشتنش دستم بیاد
دقت اندازه گیری در برنامه برای من مهمه و قک میکنم حلقه های تو در تو if دقت برنامه رو پایین میاره (*برنامه اینه که بعد از برقراری یه سری شرط که خودش چنتا if هستش زمان شروع به شمارش کنه و بعد از فشرده شده یه کلید خاص که اونم بستگی به شروط داره و خودش چنتا if داره شمارش زمان متوقف میشه ینی من زمان بین برقراری شروط و فشرده شده یک کلید متناسب با اون رو میخوام )*اینکه بخوام زمان رو هم با if و کم کردنش از زمان اولیه بدست بیارم تجربه ثابت کرده اعداد اونجوری که باید نیست
ویرایش توسط ANOOSHEH : 07-16-2016 در ساعت 11:55 AM