سلام
اگر بخواهیم از راه دور یک کلید را فشار دهیم و بعد از فشار دادن کلید یک بازر در فاصله ی حدود ۵۰ متری فعال بشه از چه ماژولی باید استفاده کرد ??? و اگر ممکن است درباره ی اون ماژول راهنمایی کنید ....
سلام
اگر بخواهیم از راه دور یک کلید را فشار دهیم و بعد از فشار دادن کلید یک بازر در فاصله ی حدود ۵۰ متری فعال بشه از چه ماژولی باید استفاده کرد ??? و اگر ممکن است درباره ی اون ماژول راهنمایی کنید ....
و بعد از دوباره فشار دادن کلید بازر قطع شود ???
با سلام
ماژولهای nrf24l01 گزینه ی مناسبی برای این کار هستند و مدلی که تا برد 50 متر رو هم ساپورت میکنه قیمت مناسبی داره. در انجمن نحوه ی راه اندازی این ماژول وجو داره.
اینکه با فشردن کلید هم چه عملیاتی انجام بشه برمیگرده به برنامه ای که می نویسین و چیزه خاصی نداره. با یه تاخیر میتونید به این هدفتون برسید.
سلام من این دو تا کد رو \یدا کردم در مورد این ماژول ها فقط نمی دونم چطوری library هاشون رو add کنم ......
Code for Receiver
<p>#include <SPI.h><br>#include "nRF24L01.h"
#include "RF24.h"
int msg[1];
RF24 radio(9,10);
const uint64_t pipe = 0xE8E8F0F0E1LL;
int LED1 = 3;</p><p>void setup(void){
Serial.begin(9600);
radio.begin();
radio.openReadingPipe(1,pipe);
radio.startListening();
pinMode(LED1, OUTPUT);}</p><p>void loop(void){
if (radio.available()){
bool done = false;
while (!done){
done = radio.read(msg, 1);
Serial.println(msg[0]);
if (msg[0] == 111){delay(10);digitalWrite(LED1, HIGH);}
else {digitalWrite(LED1, LOW);}
delay(10);}}
else{Serial.println("No radio available");}}</p>
Code for Transmitter
<p>#include <SPI.h><br>#include "nRF24L01.h"
#include "RF24.h"
int msg[1];
RF24 radio(9,10);
const uint64_t pipe = 0xE8E8F0F0E1LL;
int SW1 = 7;</p><p>void setup(void){
Serial.begin(9600);
radio.begin();
radio.openWritingPipe(pipe);}</p><p>void loop(void){
if (digitalRead(SW1) == HIGH){
msg[0] = 111;
radio.write(msg, 1);}}</p>
خود library ها رو \یدا کردم چطوری باید اون ها رو add کنم ..
اگر بخواهیم از ماژول*+nrf24l01 استفاده کنیم باید دو تا از این ماژول ها داشته باشیم که یکی رو به عنوان گیرنده و یکی دیگه به عنوان فرستنده باشد درسته ؟؟؟ هر دو از همی ماژول ؟؟؟
منظورم اینه باید دو تا ماژول*+nrf24l01 سفارش بدم و فرقی نداده کدوم گیرنده و کدوم فرستنده باشه ؟؟؟؟ و به کد بستگی داره ...
اگه فایل زیپ پیدا کردی با روش دوم این آموزش میتونی اضافشون کنی:جلسه دوازدهم: آموزش اضافه کردن کتابخانه | وبلاگ آردوینو