نوشته اصلی توسط
miladdav
سلام،وقتی که موتور dc رو با pwm کنترل میکنم سرعت رو که کم میکنم(یا همون duty cycle) یه صدای سوت مانند از موتور بیرون میاد ولی وقتی سرعت رو بیشتر میکنم اون صدا از بین میره.با کلی تحقیق تو اینترنت متوجه شدم که این یه چیز طبیعیه ولی خب اذیت کنندست فکرشو بکنین چند تا موتور رو همزمان تو یه دستگاه به کار ببریم و سوت همشون بلند بشه...،بعضی انجمن ها گفته بودن صافی rc پایین گذر بزارید تا موج مربعی به dc نزدیک بشه و نویز کم بشه،یه جا دیگه هم خوندم که گفته بود اگه از fast pwm استفاده بشه این نویز از بین میره ولی fast pwm به خوبی phase correct نیست.حالا به نظر شما باید چیکار کنیم که این نویز از بین بره بدون از بین رفتن خواص pwm (منظورم سرعت قطع و وصل ، سرعت تغییر جهت و گشتاور موتوره).
یه موضوع دیگه هست: یکی بهم گفت که pwm باعث میشه که موتور در هر سرعتی که هست با حداکثر توان و گشتاور کار کنه ولی من وقتی سرعت رو کم میکنم گشتاور هم به شدت افت میکنه ولی در سرعت بالا با حاکثر گشتاور کار میکنه،تو یه انجمن دیدم که یکی نوشته بود با یه پل h ماسفت تونسته این کارو بکنه و در سرعت پایین تا 95 درصد گشتاور موتور رو داشته باشه،من با درایور l298 موتورمو راه اندازی کردم باید چیکار کنم؟