سلام دوستان من زیاد تو اینترنت اسم این برد ها رو دیدیم و پروژه های مختلف رو دیدیم که با این برد انجام شده
حالا یک سوال برام پیش اومده که زبان برنامه نویسی این برد ها چیه ؟
و از کجا میشه دانلود کرد . یا گرفتنش سخته یا آسون ؟؟
سلام دوستان من زیاد تو اینترنت اسم این برد ها رو دیدیم و پروژه های مختلف رو دیدیم که با این برد انجام شده
حالا یک سوال برام پیش اومده که زبان برنامه نویسی این برد ها چیه ؟
و از کجا میشه دانلود کرد . یا گرفتنش سخته یا آسون ؟؟
سلام
پایه برنامه نویسی آردوینو همون زبان سی هست برای تهیه نرم افزار هم به سایت arduino.ir مراجعه کنید ، در کل اگر با مفاهیم برنامه نویسی آشنا باشید زبان ساده و راحتی هست.
با سلام به دوستان.
من تازه با آردوینو آشنا شدم و یه برد uno خریدم.
قبلا با avr کار کردم و یه مقدار با برنامه نویسی ب زبان c و کارکردن با میکروکنترلرها آشنایی دارم.
الان سوالی که دارم اینه که توی محیط برنامه نویسی arduino از چه دستوراتی میشه اشتفاده کرد.
منظورم اینه تایمر ها کانترها pwm ورودی خروجی دیجیتال و .... که توی codvision کارمیکردیم اینجا چطوریه ؟
چطوری یه تایمر و راه بندازیم ؟
کانتر چطور؟
و...
کتاب آموزشی یا فایل آموزشی هست ؟
ممنون از همکازیتون.
سلام
در مورد آموزش و لیست توابع به
Arduino - Reference
مراجعه کنید ، اکثرا با مثال های ساده و قابل فهم بیان شدن
در مورد تایمر هم:
Arduino Playground - Timer Library
تشکر و سپاس فراوان .
سلام دوستان عزیز
من تازه وارد انجمن شدم
یک سوال در باره زبان برنامه نویسی برد های اردینو دارم ، ایا می شود با زبان بیسیک برای این برد ها برنامه نوشت؟(از طریق نرم افزار خود اردینو یا نرم افزار دیگری)
وقتی زبان خودش به راحتی آب خوردنه چرا زبان دیگه؟
تو بسکام چند تا نمونه ازش دیدم ولی راستش کار نکردم
سلام . من هم تازه عضو انجمن شدم .يه سوالي برام پيش اومده \آيا ميشه با زبان مطلب براي برد هاي اردينو برنامه نوشت؟
سلام
بله میشه
Arduino Playground - Matlab
سلام . توی آردوینو دستوری هست که کاراکتر یک عدد را به مفقدار همان عدد تبدبل کند؟؟؟