سلام ، من چند بار گوگل رو در مورد library که کار مورد نظرم رو انجام بده گشتم اما نتیجه ایی نداشت ، چند وقت پیش توی برنامه instructables یه مطلب قدیمی دیدم که یه library یا برنامه مشابه بود کار ساخت اهنگ و نت نویسی رو اسون می کرد ایا اصلا همچین چیزی وجود داره ؟ که مثلا با یه الگوریتم کار کنه من بهش یه اهنگ mp3 بدم اون متن بده یا مشابهات ؟
و سوال دیگه در مورد کد نویسی برای راه انداختن موتور هست ، از این direct drive ها . مدل 1.5 ولت رو خب ادم به پین میزنه و به برنامه میگه کی بهش برق بده و کی نده . اما موتور 12 ولت رو که نمیشه وصل کرد خود اردوینو 12 ولت بخوره میمیره چه برسه به این که خروجیش 12 باشه باید ورودی بیشتر بگیره که حتما نابود میشه . پس چجوری میشه اردوینو رو در مدار دو تا موتور 12 ولت گنجوند که اردوینو کنترلش کنه ؟ مثلا باید PWM باشه که اردوینو PWM رو کنترل کنه یا مدار رله ایی باشه که اردوینو رله رو قطع و وصل کنه یا ... ؟
و سوال بعدی این که مثلا من میخوام روی اردوینو 2 تا فوتوسل باشه و خود اردوینو هم به موتور یا چراغ یا اسپیکر یا هر چیزی وصل باشه و به اردوینو بگم اگه فوتوسل نور دریافت کرد و پین 8 به ground وصل شد جنابعالی led رو خاموش کن یا موتور رو روشن کن یا فلان و فلان خب اینو میدونم که باید از کد if استفاده کنم اما فوتوسل رو به دستگاه چجوری بفهمونم ؟ Photoresistor ؟ یا فقط بگم پین 8 ؟ ایا library میخواد ، و اگه میخواد چی میخواد ؟
با تشکر فراوان