9 لایک
-
اهان ببخشید من اطلاع نداشتم شما دارید از 16 پینش استفاده میکنید .
ولی قبل از هر چیزی پیشنهاد می کنم تبدیل i2c براش بخرید تا به جای اتصال 16پین واضافه کاری و کثیف کاری فقط با وصل کردن 4 تا سیم هم کارتون تمیز تر باشه هم پین های آردوینو بیخودی استفاده نشه .
اینم لینک تبدیل:
ماژول درایور - رابط سریال IIC I2C ال سی دی های ماتریس 2 در 16
حالا اگه دوست نداشتید هم از لینک زیر استفاده کنید واسه سیم بندی و این داستانا فقط حواستون باشه حتما از پتانسیومتری که توی شماتیک هست استفاده کنیدچرا که کنتراست با اون تغییر میکنه (شاید همین الان هم مشکلتون همین باشه )
LCD (
-
خیلی سپاسگزارم از پاسخگوییتون
فقط درباره کدی هم که مربوط به سنسور میشد اگر یاری بفرمایید ممنون میشم لینکشم بالا گذاشتم نمیدونم به چه علتی ارور میده
اگرم بخوام پایه های ال سی دی رو برای همین تبدیل انجام بدم بایدپایه هارو تغییر بدم دیگه؟
مقاومتی هم که روی این ال سی دی بسته شده بجز پتانسیومتر در سایت چند اهم هستش؟
فکرم میکنم پتانسیومترش 10 تا 20 کیلواهم باشه
ببخشید متوجه نشدم پتانسیومتر مطابق شکل چی هست ؟ منظورتون مقدار اهمش هست یا چیزی دیگر؟
ممنونم
در واقع این ماژول برای ارسال کد ار کدوم پینها استفاده میکنه؟
ویرایش توسط reza630i : 03-28-2015 در ساعت 09:01 AM
-
سلام من این کد رو الود کردم با لامپ ال ای دی جواب گرفتم خواستم بدونم برای معرفی کردن به ال سی دی از چه کدی استفاده کنم برای ال سی دی 16/2
PulseSensorAmped_Arduino_1dot1
-
معرفی بر روی ال سی دی
در ضمن این کد هم خوب بود لطفا بفرمایید چطور بر روی ال سی دی معرفیش کنم
-
سلام من این برنامه رو برای اخرین بار نوشتم خواستم بدونم روی ال سی دی چرا غلط و غلوط تایپ میکنه
a01
آیا باید پایه های ال سی دی رو طوری دیگه معرفی کنم من از ال سی دی 16*2 استفاده کردم
و تمام پایه هارو طبق عکس متصل کردم
ویرایش توسط reza630i : 04-04-2015 در ساعت 10:03 PM
-
شما اول با یه برنامه ساده تر LCD رو راه بنداز.
توی Example آردوینو نمونه هست.
بعد اون وقت برو سراغ مشکل.
-
دوست عزیزم اینکارو انجام دادم
-
-
ببینید من از مثالهای زیاد استفاده کردم مثله hello world و خیلیای دیگه بله بر روی ال سی دی جواب گرفتم ولی نمیدونم چرا وقتی میخوام از سنسور ضربان جواب بگیرم نمیشه
مشکل کار دقیقا نمیدونم مرتبط با کجاست
من ال سی دی 16*2 ماتریسی دارم که طبق همین عکسی که میذارم نصبش کردم برنامه هم ک کاملا مشخص شده
فقط پینهای data در ال سی دی پین 2 و 3و 4 و5 هستش و پین 11 و 12
از اونطرفم هم پین a0 هم برای ورودی در نظر گرفته شده من همینجاست که مشکل دارم که نمیدونم چطور بایداینارو معرفی کرد
اینم نمونه برنامه هاست که برای سنسور نوشته شده
Interrupt