صفحه 1 از 6 123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 55
Like Tree9 لایک

موضوع: نکات ریز و سوالات مبهم در برنامه اردوینو

  1. #1
    Member
    تاریخ عضویت
    Mar 2015
    نوشته ها
    58

    نکات ریز و سوالات مبهم در برنامه اردوینو

    سلام لطفا بفرمایید دستور زیر همان زمان خاص اجرای برنامه می باشد
    // Arduino Mega using all four of its Serial ports
    // (Serial, Serial1, Serial2, Serial3),
    // with different baud rates:

    void setup(){
    Serial.begin(9600);
    Serial1.begin(38400);
    Serial2.begin(19200);
    Serial3.begin(4800);

    Serial.println("Hello Computer");
    Serial1.println("Hello Serial 1");
    Serial2.println("Hello Serial 2");
    Serial3.println("Hello Serial 3");
    }

    void loop() {}

    یعنی اینکه در زمان 9600 ابتدا کلمه hello camputer میباشد و سپس سایر و این به کاری می آید
    ممنونم
    یا بطور کلی این دستور به چه معناست
    void setup() {
    Serial.begin(9600); // opens serial port, sets data rate to 9600 bps
    }

    void loop() {}

  2. #2
    Member
    تاریخ عضویت
    Mar 2015
    نوشته ها
    58
    sendDataToProcessing('B',BPM)

  3. #3
    Member
    تاریخ عضویت
    Mar 2015
    نوشته ها
    58
    میشه لطف کنید به لینک زیر برید و درباره قسمتهای تابع loop بیشتر توضیح بدید من از توابع جدید سر درنمیارم
    سنسور نبض - سنسور ضربان قلب - Pulse Sensor
    http://forum.arduino.ir/8/21/264.html
    مخصوصا قسمتهای
    sendDataToProcessing('Q',IBI)

  4. #4
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    نوشته ها
    231
    Serial.begin
    اتصال سريال رو اماده ميكنه . در حال پيشفرض روى باند ٩٦٠٠ (٩٦٠٠ نميدونم چى چى در ثانيه) و براى باند هاى ديگه عدد مشخص ميشه
    Void setup
    توابعى كه هنگام روشن شودن اردوينو و يا ريست شدن يبار انجام بشن . معمولا تنظيمات و امادگى ها و ...
    Void loop
    توابعى كه توى اين باشن همينجورى تكرار ميشن مثلا چراغ همينجورى روشن ميشه و خاموش ميشه و روشن ميشه ....
    لایک کردن

  5. #5
    Member
    تاریخ عضویت
    Mar 2015
    نوشته ها
    58
    دوست عزیز ممنونماز پاسخگوییتون خیلی لطف میکنید
    فقط میشه با برنامه c++ هم برنامه نویسی کرد اصلا به طور واقعی و حرفه ای کجا میتونم این برنامه نویسی و ییاد بگیرم
    الان با تمام ارایه ها و توابع تقریبا اشنایی پیدا کردم فقط ربط دادنااینها و معنای بعضیهاش برام واقعا شخته و نافهم
    چطور میشه من به راحتی برنامه نویسی کنم چون پروزه دانشگاهی دارم و الانم فعلا گیر برنامه نویسی این برد
    برد اردوینوuno همخریداری کردم ولی نتونستم بنویسمش
    ممنون میشم یه راهنمایی کاملی بکنید

  6. #6
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    نوشته ها
    231
    خود اردوينو با زبان ساده شده c++ هست .
    به نظر من راحت ترين راه با زبان خود اردوينو هست .
    در خود IDE اردوينو (محيط برنامه نويسى) مثال هايى هستند كه مرحله به مرحله توضيح ميدن ، مثلا از delay و digitalWrite و چيز هاى ساده شروع ميشه و millis و اين ها كه يكمى سخت ترند و در نهايت به كد هاى سخت تر ميرسه .
    بسته به اين كه چيكار ميخوايد بكنيد كتابخانه هاو كد هاى متفاوتى وجود دارند بجز كد هايى كه هميشه هستند مثل void setup و loop و ...
    يكسرى loop ديگه هم هستند مثل if و for و ..... كه از اسمشون معلومه چيكار ميكنند .

  7. #7
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Dec 2013
    محل سکونت
    ایران - شیراز
    نوشته ها
    220
    میگه برد مگا چهار تا پورت سریال داره که توی آردوینو با serial و serial1 و serial2 و serial3 می تونی ازشون استفاده کنی. توی setup پورت serial رو بر روی Buad rate 9600 یعنی 9600 بیت در هر ثانیه تنظیم می کند و باقی پورت ها رو هم بدین صورت.
    در حلقه loop هم مثلا رشته Hello Computer رو به پورت serial با دستور println ارسال می کند.
    که لازمه برنامه ایی که قرار شما با اون این رشته رو دریافت کنی اونم روی 9600 تنظیم کنی.

    شما بدنه برنامه رو توی آردوینو با C می نویسید و کتابخانه رو با ++C می نویسید.

  8. #8
    Member
    تاریخ عضویت
    Mar 2015
    نوشته ها
    58
    متوجه نشدم که چطور باید برنامه رو با c نوشت ولی کتابخونه رو با c++

    اصلا اگر از کتابخانه استفاده نشه مشکلی پیش می اید؟ در فکر کنم نتونم بفهمم چیکار باید بکنم لطفا اگر امکانش هست بفرمایید آیا از شما دوستان کسی میتونه کمکم کنه هزینشم هرچقدر که بشه در خدمتم

    متاسفانه بنده به هیچ عنوان سایت مناسبی برای آموزش پیدا نکردم این دستوراتی هم که میفرمایید میفهمم ولی ربط دادن اینا به هم خیلی سخته یا من لااقل متوجه نمیشم

  9. #9
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Dec 2013
    محل سکونت
    ایران - شیراز
    نوشته ها
    220
    خوب البته لازم نیست شما هیچ کتابخانه ایی بنویسی و این فقط جهت اطلاع بود. شما وقتی بخوای با یه ماژول ارتباط برقرار کنی کتابخانه اون قبلا آماده شده.
    کاربرد کتابخانه:
    مثلا شما برای ارتباط با ماژول GPRS باید یکی سری دستورات رو از طریق سریال به ماژول ارسال کنی تا مثلا یک sms ارسال کنی. حالا یه بنده خدایی میاد مراحل ارسال sms رو توی یک تابع تعریف میکنه که این تابع دو تا ورودی داره یکی شماره همراه و یکی متن. در این صورت شما فقط با یک خط کد تمام دستورات رو اجرا می کنی. حالا مجموع این توابع توی یه کتابخانه جمع می شه و کتابخانه ماژول GPRS نام گذاری میشه.

    اگر شما از کتابخانه استفاده نکنی مشکلی پیش نمیاد فقط باید بری پروتکل ارتباطی با اون دستگاه رو یاد بگیری.

    هزینه چی رو می خوای بدی؟
    پروژه شما چیه و کجا گیر کردی؟

  10. #10
    Member
    تاریخ عضویت
    Mar 2015
    نوشته ها
    58
    قصد جسارت نداشتم فقط عرض کردم اگر برنامه نویسی و کسی انجام بده بنده هر هزینه ای بفرمایید تقدیم کنم
    بنده در رشته نرم افزار و سخت افزار کامپیوتر تحصیل کردم و اصلا با ردینواصلا آشنایی ندارم
    من درباره سنسور و برنامه امادش تحقیق کردم سنسور نبض - سنسور ضربان قلب - pulsesensor
    برنامه مربوطه اش هم در سایت هستش فقط برای این سنسور میخواستم یه ال سی دی هم نصب کنم که گزارش و تعدادضربان روی اون نمایش داده بشه
    بردیم که تهیه کردم از همین سایت برد uno هست با زبان c و c++ آشنایی دارم ولی به مشکل خوردم که چطور این دو برنامه رو با همدیگه مچ کنم البته برنامه 16/2 ال سی دی هم در سایت بود
    اگر لطف کنید در این زمینه کمکم کنید ممنون میشم و اینکهچرا این اردوینوبا هیچکدوم از پروتکلهایی که من میشناسم مطابقت نداره
    سوال اخر اینکه هیچ مرجعی برای اموزش نیست؟
    بازم ممنونم از زحمتاتون

صفحه 1 از 6 123 ... آخرینآخرین

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

SEO by vBSEO