نمایش نتایج: از 1 به 10 از 107
Like Tree36 لایک

موضوع: کد دریافت و ارسال sms بوسیله sim800L

Threaded View

Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط tanha71 نمایش پست ها
    مهندس جان این ماژول رگولاتور نداره پس باید از منبع تغذیه 3.3 و با جریان حداقل 1 و حداکثر 2 استفاده کنید. مراقب باش اشتباهی هم نزنی چون دیود محافظ نداره. بعد tx ماژول را به rx مبدل یو اس و بلعکس وصل کن
    سپس ماژول را به کامیپوتر متصل کند و زمین منبع تغذیه را با زمین یو اس بی یکی کن و +3.3 منبع تغذیه را به vcc ماژول
    یادت باشه قبل از هرچیز آنتن به ماژولت بزنی... بعد که این کار ها را کردی برنامه آردوینو را باز کن و برو تو تنظیمات قسمت پورت ، پورت کام که مبدل بهش وصله را مشخص کن و انتخاب کن سپس برو قسمت ترمینال مانیتور آردوینو و دستور AT را بزن اگه جواب ok داد سالمه اگه نوشته دیگه که قابل خواندن بود داد سرعت سریال را تغییر بده و تست کن .
    اگه منبع 3.3 با جریان 1 تا 2 نداری می تونی از 3.3 خود مبدل استفاده کنی تو سیم 900 جواب داد . تو سیم 800 را باید تست کنید
    مهندس تنهای عزیز من ماژول رو وصل میکنم به اردوینو وقتی کامند میدم عدد میده ولی وقتی با سریال وصل میکنم به کامپیوتر کامندها درست و کامل انجام میشه. میشه لطف کنید بفرمایید چیه مشکل؟ ضمنا بااین کد که magmag mary زحمتشو کشیدن تماس و اس ام اس خروجی دارم . ولی دریافت اس ام اس ندارم. ایا تابعی دارید که مطمین باشین دریافت اس ام اس رو درست انجام میده؟
    ویرایش توسط hamed82 : 04-05-2016 در ساعت 05:35 PM

کلمات کلیدی این موضوع