سلام من در آینده نزدیک برای ارسال at کامند یه آموزش می نویسم و همینجا براتون لینک میزارم
با سلام
مقاله ی ارسال اتکامندی که شما تهیه کردین رو توی وبلاگ آردوینو دیدم
من هم دقیقا از همون روش برای ارسال اتکامند استفاده میکنم ولی همچنان ماژول هیچ عکس العملی به اتکامند ها نشون نمیده
(ماژول روشن میشه موقع روشن شدن یا زنگ خوردن به میکروکنترلر پیام مربوط و میفرسته اما هیچ اتکامندی رو از میکرو دریافت نمیکنه)
اولین نکته ای که با هم چک کنیم اینه که وقتی به سیم کارتتون زنگ می زنید زنگ می خوره ؟
اگر آره که یعنی ماژول روشنه
قدم بعد این که همون کد و سیم بندی رو دقیقا انجام بدید و دقت کنید که شماره پینهای ارتباط سریال نرم افزاری با پینهایی که واقعا استفاده کردید یکسان باشه
قدم بعد میشه چک کدن baude rate که روی 9600 باشه
قدم بعد میشه چک کردن تنظیم carriage return کنسول
با سلام ببخشید یه مدت نبودم شرمنده
قدم اول که درسته زنگ میخوره و پیغام RING نمایش داده میشه
دقیقا همون کد و سیم بندی قبلی (یه مدت باهاش جواب گرفتم تقریبا بدون مشکل) با پین های یکسان مثل قبل..
بادریت یه مشکل عجیبی بود که از اول وجود داشت این بود که من روی بادریت 9600 اصلا جواب نگرفتم و تک تک بادریت ها رو امتحان کردم تا روی بادریت 115200 (!!!) جواب گرفتم که البته با نویز زیادی همراه بود که برای رفع نویز هم اول برد و ماژول روی بادریت 115200 روشن میشد و ارتباط برقرار میشد بعد (با ارسال اتکامند) بادریت سریال نرم افزاری رو روی 9600 تنظیم میکردم و بعد دیگه بدون مشکل و نویز ارتباط برقرار میشد . اما الان اصلا ماژول پیامی دریافت نمیکنه که بخوام بادریت رو روی 9600 یا ... تنظیم کنم!!
قدم آخر هم اوکیه کنسول روی carriage return تنظیم شده
راستش من تا حالا با این موردی که شما برخورد کردید برخورد نکردم
این که میگید ring رو می نویسه یعنی از لحاظ سخت افزاری همه چیز درسته
ولی این که At نمیگیره خب اتفاق عجیبیه برام
من بودم با تنظیمات کنسولم درگیر می شدم ببینم روی کدومش کامند میگیره .
اگر چیز دیگه ای به ذهنم رسید میگم
شما کامند atz رو هم بزن تا ریست کنه ( البته اگه نمیفهمه اینم نمیفهمه )