جریان printf چیه؟؟
چرا وقتی ورش میدارم هیچی کار نمیکنه؟؟
جریان printf چیه؟؟
چرا وقتی ورش میدارم هیچی کار نمیکنه؟؟
printf چیزه خاصی نیس. فقط یه کتابخونس که کار با ارتباط سریال رو آسونتر میکنه
درست شد فک کنم. تو قسمت فرستنده وقتی بجای Uno از Mega 2560 استفاده کردم printDetails درست کار میکنه.
حالا یه مشکل دیگه...
بنظر میاد این دوتا نمیتونن همدیگه رو پیدا کنن. این کد سمت گیرندس:
باف 0 باید 12 بده و باف 1 هم 34.کد:void loop(void) { if (radio.available()) { int buff[2]; radio.read(buff, sizeof(buff)); digitalWrite(2, HIGH); delay(200); digitalWrite(2, LOW); delay(200); printf("Got it..."); Serial.print(buff[0]); Serial.print(" "); Serial.println(buff[1]); } else { digitalWrite(2, HIGH); } }
خب حالا وقتی دوتا آردوینو رو روشن میکنم ال ای دی گیرنده روشن میمونه. ولی وقتی پین MISO رو قطع میکنم ال ای دی چشمک میزنه و تو سریال مینویسه Got it... و بعدش بجای هر دوتا باف -1 نشون میده. ولی وقتی MISO رو دوباره وصل میکنم ال ای دی ثبت میمونه.
چرا نمیتونن همدیگه رو پیدا کنن. درحالی که آدرسی که تو هر دو استفاده کردم یکیه.
کسی میتونه یه لطفی بکنه و یه آموزش بدون استفاده از کتابخونه بزاره که قشنگ همه ی کار ها رو از پایه درست انجام بدم؟؟
من تو سایتا با یه چیزی به اسم ss برخوردم که مال کتابخونه ی spi هستش چرا ازش استفاده نمیکنیم؟؟
سلام دوستان....
کسی نمیتونه یه راهنمایی کنه؟؟؟
با راهنمایی هایی که دوستان کردن الان هر دو ماژول کار میکنن و متاسفانه بنظر میاد نمیتونن همدیگه رو پیدا کنن.
جقیقتش من مودمم رو هم خواموش کردم. چون اونم 2.4 گیگاهرتز هستش ترسیدم که نکنه احتلالی ایجاد بشه.
وه اوه اوه. بابا شرمنده کردین منو. خب دوستان مشکل حل شد. باید پایه ی IRQ زمین میشد.
با تشکر از نویسنده وبلاگ دیجی اسپارک که با ایمیل راهنمایی کردن.
خلاصه کامل همه چیشو یاد گرفتم. اگه کسی مشکلی داشت خبر بده.
ehsan.nazy@outlook.com
با سلام من دو تا ماژول NRF24L01+PA+LNA تایوانی تقویت شده گرفتم و برنامه ای که گفتین اپلود کردم و عکس سریال مانیتو براتون میذارم تو این حالت کار میکنه ولی تو برنامه های دیگه مثل لینک زیر https://howtomechatronics.com/tutori...4l01-tutorial/
همین لینک که برای فرستادن Hello World برنامه ریزی شده کار نمیکنه مشکل از کجاست؟
پایه ی IRQ زمین کردم افاقه ای نکرد
ویرایش توسط farzintey : 03-07-2018 در ساعت 10:39 AM