-
Wifi module
سلام دوستان
من يه ماژول وايفاي و كمك پيرامونش ميخوام كه بتونم با ايپي از طريق نت به اردويينو كامند بدم. ممنون ميشم كمك كنين
-
دوستان بالاخره مشخص شدکه درماژولهای شرکت افتاب رایانه مشکلات جدی درخصوص ریجیسترشدن درشبکه وجوددارد وماژول بنده به دلیل بی توجهی شرکت به موضوع طرح ریجیستری تلفن همراه وفروش ماژولهای ثبت نشده درشبکه تلفن همراه قابل استفاده نیست واز سوی دیگرشرکت افتاب رایانه هم حاضربه پذیرفتن اشتباه خودنمی باشدوصرف دریافت پول ازمشتری کارخودراتمام شده میپنداردواکنون یک ماژول به من فروخته که هیچ استفاده ای نمیشودازان کرد وبه گفته جناب اموزگارچندین نفردیگرهم همین مشکل رادارندکه درصورت موفقیت بنده دروصول به نتیجه ازطریق مراجع قانونی قرارشده اونها هم معرفی تانسبت به شکایت از شرکت اقدام نمایند وجواب خنده دار شرکت افتاب رایانه که بنده رابه اپراتورهای تلفن همراه حواله میدهندوازخودسلب مسولیت میکنند رادراین مکان وتمام سایتهای الکترونیک قرارخواهم دادتا دیگر افرادبه این مشکل دچارنشوندضمنا بنده به شرکت صراحتا گفتم ایرادماژول از ریجیسترنشدن درشبکه است اما ایشان برای برگرداندن همین جواب خودم به بنده مبلغ2000تومان به عنوان حق کارشناسی مطالبه میکنندکه درنوع خودجالب است
-
ماژول وايفاي و اَپ بلينك. جواب اينه. مرسي هيچكس جواب نداد!!
کلمات کلیدی این موضوع