نمایش نتایج: از 1 به 10 از 16
Like Tree7 لایک

موضوع: راهنمایی برای خرید ماژول gsm/gprs

Hybrid View

Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mojtaba نمایش پست ها
    این هم که مشخصا مال Sim900 هست..هرچی کد Sim900 تونت بود رو GTM900b Lite تست کردیم..به دستور AT جواب بده بقیش رو نخواستیم..اینها جواب نمیده..مگر اینکه در مورد نحوه راه اندازیش نکته ای باشه که اطلاع رسانی نشده باشه.یعنی Huawei یک سورس درست حسابی نمی تونست بده؟!شاید هم همون sim900 رو برداشته اسمش رو عوض کرده!عین کاری که با گوشی هاش میکنه.
    آقا مجتبی عزیز
    این تاپیک رو هم مطالعه کردی؟
    http://forum.arduino.ir/8/21/285.html

پیشنهاد میکنم برای خطایابی کار رو پله پله جلو ببرید، از سیم بندی و اسکچ تا تست و اجرا

موفق باشید
    لایک کردن

Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط bunnysa نمایش پست ها
    آقا مجتبی عزیز
    این تاپیک رو هم مطالعه کردی؟
    http://forum.arduino.ir/8/21/285.html

پیشنهاد میکنم برای خطایابی کار رو پله پله جلو ببرید، از سیم بندی و اسکچ تا تست و اجرا

موفق باشید
    بله بانی جان..حفظمش..تمام بچه های فنی فروشگاه هم در جریان هستند!..نصف پست های اون تاپیک رو هم من نوشتم تا یکی کمکم کنه!تو پست های آخر تمام مراحلی که رفتم رو توضیح دادم..شما هم لطف میکنی اگه یه نگاه بهش بندازی شاید پیشنهادی داشتی.باور کن چند هفتست نتونستم راهش بندازم افسرده شدم! ممنون.

Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mojtaba نمایش پست ها
    بله بانی جان..حفظمش..تمام بچه های فنی فروشگاه هم در جریان هستند!..نصف پست های اون تاپیک رو هم من نوشتم تا یکی کمکم کنه!تو پست های آخر تمام مراحلی که رفتم رو توضیح دادم..شما هم لطف میکنی اگه یه نگاه بهش بندازی شاید پیشنهادی داشتی.باور کن چند هفتست نتونستم راهش بندازم افسرده شدم! ممنون.
    ببین شاید از نظر سخت افزاری با GSM فرق داشته باشه اما راه انداز و نرم افزارش دقیقا همونه، واقعا درکت میکنم خیلی بده یه ماژول الکی اینجور آدمو سر کار بذاره! حتی اون کدی که تو سایت هوااوی هست همینه
    من سعی میکنم پیگیری کنم اگر فرصت بشه
    حتما اگر چیزی به ذهنم برسه در اختیارت میذارم
    سعی می کنم با کمپانی هم تماس بگیرم تا یه manual واسمون بفرسته
    بازم عذر خواهی می کنم که نتونستم کمک کنم!
    ولی به نظر من ولش نکن ، بلاخره باید یه راهی باشه!