با سلام خدمت اساتید محترم
بنده یه مدت قبل یه ماژول sim800l از آفتاب رایانه خریداری کردم و بعد از لحیم کاری پایه ها و اتصال به آردوینو متوجه یه سری چیزا شدم
...
سلام به داداش گل و تمامی عزیزانی که این مشکل رو دارن.که سیم کارت رو وقتی میذارن داخل ماژول و بهش زنگ میزنن یا پیامک میدن انگار نه انگار و اپراتور یا میگه دردسترس نیست یا دستگاه مشترک مورد نظر در دسترس نیست.یا اینکه پیامک ارسالی دلیور نمیشه.
و خلاصه ماژول هفت بار در هفت ثانیه چشمک قرمز میزنه(هرثانیه یکبار) و بعد نمیزنه و دوباره شروع میکنه هفت بار میزنه.بنده همین مدل 1418B04SIM800L24
که مشکلاتش هم بیشتره رو دارم اما حل کردم مشکلشو.مشکلش از تغذیه ماژوله.من از رگولاتور MP1584 استفاده میکنم.تنها نکته اش اینجاست که حتما باید ولتاژ رو دقیق رو ۴.۴ بذارین تا توی شبکه ثبت شه.اگه کمتر بذارین میتونین دستورات AT بدین و جوابش رو هم از ماژول دریافت کنید اما در شبکه ریجستر نمیشه.این هم بخاطره این رگولاتور های موجود در بازار هستش که وقتی ولتاژ رو از 4.4 کمتر میکنیم آمپر مورد نیاز رو نمی تونه عبور بده و درنتیجه ماژول ثبت نمیشه در شبکه.ضمنا با سامانه همتا که مربوط به ریجستری هست تماس گرفتم.و گفتند به هیچ عنوان جزو طرح ریجستری نیست و نخواهد بود.تنها نکته ای که هست مثلا واسه من دو سه روز طول کشید پروسه ریجستر شدنش در شبکه که خود پشتیبانی سامانه همتا هم بهش اشاره کرد. بازم سوالی بود این آی دی تلکرام من:. shabgard95 خوشحال میشم کمکتون کنم.موفق باشید.