نمایش نتایج: از 1 به 10 از 22

موضوع: رجیستر ( Register ) نشدن sim800

Hybrid View

Junior Member
    سلام دوستان. من مدتهای زیاد دنبال حل این مشکل بودم و پروژه ای با حدود 10 میلیون هزینه به خاطر همین مورد داشت زمین میخورد.
    تو یه پروژه از sim800 استفاده کرده بودم و همه چیز به خوبی داشت گار میکرد تا اینکه بعد مدتی مشاهده کردم دستگاهها به صورت یکی در میون از شبکه خارج میشن و خیلیهاشون دیگه به شبکه بر نمیگشتند.خیلی سرچ کردم اما همه میگفتند این مشکل حل شدنی نیست و sim800 به درد کار صنعتی نمیخورده. هر راهی رو هم امتحان کردم از برداشتن سیمکارت گرفته تا ری استارت کردن و .... راه حلشو در نهایت داخل یک سایت پیدا کردم. البته پولیه ولی ارزششو داشت. گفتم بذارم شاید بدرد کسی خورد. موفق باشید.
    حل مشکل عدم رجیستری (register) و خروج از شبکه، در ماژول های شرکت SIMCom | کلیک کنید – فروشگاه اینترنتی رسام

Junior Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط eghbal نمایش پست ها
    سلام دوستان. من مدتهای زیاد دنبال حل این مشکل بودم و پروژه ای با حدود 10 میلیون هزینه به خاطر همین مورد داشت زمین میخورد.
    تو یه پروژه از sim800 استفاده کرده بودم و همه چیز به خوبی داشت گار میکرد تا اینکه بعد مدتی مشاهده کردم دستگاهها به صورت یکی در میون از شبکه خارج میشن و خیلیهاشون دیگه به شبکه بر نمیگشتند ............[/url]
    عرض سلام و تشکر بابت جوابتون
    خیلی خوب می شد اگر یه مقداری هم راجع به نحوه حل کردن مشکل توضیح میدادید، چرا که خرید این ویدیو برای بعضی از دوستان جالب نیست

کلمات کلیدی این موضوع