این مثال و تمام مثال هایی که توی این انجمن گذاشته میشه مخصوص برد های آردوینو هست. اگر تا حالا ازش استفاده نکردید بهتون پیشنهادش میکنم، مطمئنم دیگه بدون هیچ دردسری پروژه هاتون رو می بندید! ;-)
سلام، به نظرم منظور من رو خوب متوجه نشدید،command های مخصوص به این ماژول wsn-03 رو می خواستم،جایی کاتالوگ از این ماژول پیدا نکردم که مثلا با چه دستوری تابع print رو پیاده کنم که توان خروجی یا boud rate این ماژول رو تغییر بدم، برای اینکه تمامی این تنظیمات نرم افزاری هستش و config می شه.
سلام
ببینید برای config کردن سریال توی آردوینو کافیه کار زیر رو تایپ کنید:
Serial.begin(9600);
این خط کد ، پورت سریال شما رو فعال میکنه و همزمان نرخ انتقال رو هم 9600 قرار میده.
//////////////////////////////////////////////
برای ارسال دیتا هم کافیه تایپ کنید:
Serial.print("salam");
که این خط هم سلام رو براتون ارسال میکنه
/////////////////////////////////////////////////
این ماژول دیگه فکر نکنم کامند خاصی داشته باشه که شما بهش نیاز داشته باشید
اگر باز هم فکر میکنید منظور شما رو متوجه نشدم لطف کنید کاملتر توضیح بدید که چه کار میخواید بکنید تا بتونیم راهنماییتون کنیم
موفق باشید
ممنون از راهنمایی هاتون ، منظور من چیز دیگه ای هست به طور مثال باد ریت این ماژول رو می تونیم از 9600 تا 115200 به صورت نرم افزاری تغییر بدیم(در حالت پیش فرض با بادریت 9600 کار میکنه) که این نیاز به داشتن کامند یا دستوری خاص مربوط به همین ماژول هستش، در ضمن من میکروکنترلر avr رو با سخت افزار مستقیما به ماژول وصل می کنم و از بردهای آردوینو استفاده نمی کنم، حال مجموعه دستورات برای کله تنظیمات این ماژول رو می خوام، ممنون