درود
این ماژول را برای بررسی خریداری کردم اما برگه اطلاعاتی را در سایت پیدا نکردم لطفا برگه اطلاعاتی مربوط به آنرا در سایت قرار دهید و برای اینچانب نیز ارسال فرمایید. با سپاس
درود
این ماژول را برای بررسی خریداری کردم اما برگه اطلاعاتی را در سایت پیدا نکردم لطفا برگه اطلاعاتی مربوط به آنرا در سایت قرار دهید و برای اینچانب نیز ارسال فرمایید. با سپاس
سلام
سایت آپدیت شد
سلام خسته نباشين چگونه راه اندازي كنم با اردوينو كار ميكونه ممنون
با سلام
من دو ماژول تشخیص حرکت مایکروویو زیر را خریداری کردم.
ماژول سنسور تشخیص حرکت مایکروویو دارای زاویه تشخیص 180 درجه
ماژول سنسور حرکت میکرویو HW-M10
متاسفانه با سرچ های فراوان هیچ منبعی پیدا نکردم برای راه اندازیشون.
ولتاژ های 5 ولت و 12 ولت رو به تغذیه ماژول دادم ولی خروجی همیشه یک هست.
کلا دیاگرام سیم بندی یا مثال ندارید ؟
سپاس
سلام
دوست عزیز این دو تا ماژول برای راه اندازی دیاگرام خاصی ندارن
شما کافیه که در محدوده قابل قبول ولتاژیش بهش پاور بدید و تغییرات پین سیگنال که یه پین دیجیتال هست رو مانیتور کنید.
این که دائم هر دو دارن 1 برمیگردونن یعنی ماژول ها دارن یه چیزی رو سنس می کنن. محیط تستتون رو عوض کنید ببینید باز هم دائم داره 1 رو بر میگردونه .
سلام
بله . اتفاقا دوباره نگاه کردم دیدم تو محیط تستم که کنار لپ تابمه کول پد لپ تاب روشنه! خاموش کردم دوباره تست گرفتم باز هم 1 داد.
سپاس
با سلام
بنده اطلاعاتی در مورد تنظیم حساسیت این ماژول ها ندارم. و اپلیکیشن نوتی هم در وب وجود نداره متاسفانه.
ولی محیط رو عوض کردم خودم هم فاصله گرفتم چند متر.
سپاس
هر بار که سنس می کند 30 ثانیه خروجی یک می شود.درضمن من با ولتاژ ۵ امتحان کردم همش یک میدهد ولی با 9 امتحان کردم درست شد.
برای تست دقیق تر میتونید مقاومت time رو حدود 100 اهم بزنید تا بتونید بدون تاخیر، تغییرات خروجی رو ببینید. ولتاژ ماژول بین 5 تا 24 هست ولی بهترین حالتش 12 ولت هست.
همچنین طبق تست هایی که تا الان ازش گرفتم 180 درجه هست ولی شاید باید توش یک تغییر بدم تا 360 درجه کار کنه. اگر کسی از دوستان ازش جواب گرفته راهنمایی کنه.