فیلمی که از نحوه عملکردش گذاشته شده رو نگاه کنید عاشقش میشید
Buy Crazyflie Nano Quadcopter Kit 10-DOF (BC-CFK-04-A) [ROB01316M] | Seeedstudio
فیلمی که از نحوه عملکردش گذاشته شده رو نگاه کنید عاشقش میشید
Buy Crazyflie Nano Quadcopter Kit 10-DOF (BC-CFK-04-A) [ROB01316M] | Seeedstudio
مدیران سایت قبلاً قول ورود این محصول به فروشگاه رو داده بودند و گفته بودند منتظرند قیمت این محصول کاهش پیدا کنه تا وارد کنند.
فروش پروژه کنترل وسایل منزل از راه دور از طریق تلگرام با کمترین هزینه ممکن
برای اطلاعات بیشتر با تلفن 09369255705 تماس بگیرید.
سلام
برد مشابهش رو سفارش دادیم توی راه هست. ( برد و فریم)
می تونید بسازید خودتون
اگر بتونید خود این مدل رو وارد کنید خیلی بهتره-چون گیرنده و سنسور ها رو خود برد هست و البته اگه تو فیلم هم دیده باشید قدرت و سرعت مانور خیلی بالایی داره و با کمی تغییرات حتی فیلمبرداری هم باهاش کردن!
ممنون میشم مدیریت پیگیر باشند
بنظر من تمام جذابیت یک ربات به این هست که خودت بسازیش اگه اماده بخری مثل یک اسباب بازی خواهد بود .
صحبت شما تا حدودی درست هست و من هم موافق هستم
ولی این مسئله به خیلی چیزها بستگی داره اولین مسئله موضوع اقتصادی بودن مطرح هست و فکر میکنم در مرحله ی بعد سایر مسائل قرار میگیرن!
به هر حال یکی ممکنه بخواد اینو اماده داشته باشه و روش یه دوربین کوچیک نصب کنه و سایر کارها رو باهاش انجام بده تا بعد یه بزرگتر و گرانترش رو خودش بسازه یا هر کاری!
ولی این نه قیمتی داره و نه چیز خاصی هست - مثل خیلی از موارد تو فروشگاه- چون اگر بخواهیم اینطوری فکر کنیم باید همه چیز رو خودمون بسازیم فقط باید ببینیم لذتی داره یا نه!
در نهایت در این صورت شما تو سایتتون اسباب بازی فروشی دارید با این حساب!!!
خدمت از ماست