دوستان کسی راهی بلده که بتونم با برد due راه اندازیش کنم. متاسفانه با برد due مشکل داره که علتش هم متفاوت بودن تایمر های بردها است.
دوستان کسی راهی بلده که بتونم با برد due راه اندازیش کنم. متاسفانه با برد due مشکل داره که علتش هم متفاوت بودن تایمر های بردها است.
از توضیحات این فروم استفاده کنید تونستن راه بندازن
[Solved] HC SR04 interfacing with DUE?
موقعی که یه مانع مثل مقوا جولوش هست این عدد رو به من میده وقتی دستم رو نگه میدارم درست نشون میده انگار بعضی مانع ها امواج رو منعکس نمیکنند تا برگشت بدن حالا نمیدونم بخاطر سطح یا نوعشه یا چه چیزیه.
خیلی جالب بود ممنون از libebary ها و مثال بسیار زیبا سر فرصت باید بیشتر کدارو مطالعه کنم.
دوست گرامی موج از بعضی اجسام عبور می کند.
سلام منم همین مشکلو دارم همش صفر نشون میده دستم رو به سنسور میچسبونم اعداد سه رقمی نشون میده
سلام دوستان.وقتی من اجرا میکنم این برنامه رو همش یا عدد ثابت 178 نشون میده یا صفر..میشه رانمایی کنید؟
سلام من دوتا از این ماژول خریدم( واسه اطمینان که اگه یکی خراب بود) برنامه هم باهاش نوشتم .برنامه مشکلی نداره ولی این سنسور به نظرم یکم بد عمل میکنه . همون بگیر نگیرهایی که بعضی دوستان میگن. زاویه قرار گرفتن جسم خیلی تاثیر داره به طوری که حتما باید رو به رو قرار بگیره و یه ذره زاویه داده بشه (کج جلوی سنسور قرار بگیره) عمل نمیکنه.... این مدل سنسورشه ؟ یا میشه مشکل رو حل کرد ؟