باسلام
می خواهم به عوض لوگوی آفتاب که در ابتدای روشن شدن صفحه نمایش نشان داده می شود لوگوی دیگری را نمایش بدهم
لطفاً راهنمایی بفرمایید.
باسلام
می خواهم به عوض لوگوی آفتاب که در ابتدای روشن شدن صفحه نمایش نشان داده می شود لوگوی دیگری را نمایش بدهم
لطفاً راهنمایی بفرمایید.
سلام
خسته نباشد
برای استفاده از این نمایشگر از کتابخانه u8g استفاده میکنم ، در مورد نمایش فایل های bitmap و تابع drawBitmapP با مشکل مواجه میشم و تصویر به هم میریزه ، لطفا اگه امکانش هست در مورد این تابع و آرگومان هاش توضیحی اضافه کنید
u8g.drawBitmapP(a,b,c,d,e) در مورد a,b که مختصات بالا سمت چپ هستن و e هم اون آرایه مربوط به تصویر اما c,d که مربوط به اندازه تصویرن درست در نمیان (با توجه به اینکه c بر حسب بایت هست)
برای تبدیل bitmap به آرایه از lcdassistant استفاده میکنم
تو الان توی کانورت کردنش مشکل داری
Nokia 5110 graphics tutorial - All
روش سرچ رو هم اینطوری کن :
https://www.google.com/search?source...7j0l5.9991j0j7
سلام؛
کسی از دوستان بوده که با این ال سی دی کامل فارسی نویسی کنه؟ (یعنی به راحتی انگلیسی نوشتن)
معمولا برای فارسی کردن این نمایشگرها باید کارکاکترهای فارسی رو بسازی . اگه بتونی بسازیش به راحتی انگلیسی میشه اما خوب خود ساختنش داستان داره دیگه
توی این لینک فارسی نوشته
http://www.aparat.com/v/fK7Rh/%D8%B1...A9%D8%A7%D9%85
ولی سورسش رو رو نذاشته
بنابراین شدنیه
ویرایش توسط magmagmary : 06-17-2016 در ساعت 06:25 AM
میشه فونت جداگانه ای رو برای استفاده به کار برد؟ اگه بشه یه روش ساده و خوب برای این کار وجود داره...
سلام من نمونه کد رو که میخوام کامپایل کنم ارور میده!مشکل کجاست؟
Nokia5110:33: error: variable 'logo16_glcd_bmp' must be const in order to be put into read-only section by means of '__attribute__((progmem))'
static unsigned char PROGMEM logo16_glcd_bmp[] =
^
exit status 1
variable 'logo16_glcd_bmp' must be const in order to be put into read-only section by means of '__attribute__((progmem))'
تو کدت PROGMEM رو پاک کن شاید درست بشه بعدم اگه از کتابخونه Nokia 5110 graphics tutorial - All استفاده کنی راحت تری (توی قدم پنجم کتابخونه رو برا دانلوذ گذاشته)
از مثال های خود کتابخونه استفاده کن
file>examples