سلام مجدد
روی 9600
از چه کدی داری استفاده می کنی؟
این کد ها رو تست کن:
forum.hobbycomponents.com - View topic - 433MHz Wireless Modules MX-FS-03V & MX-05 (HCMODU0007)
Decoding and sending 433MHz RF codes with Arduino and rc-switch | Being an Engineer
کد سمت فرستنده : یه کد C ساده که توی while هر چند ثانیه یه بار داده ای رو میفرسته. کد گیرنده هم با python نوشتم داره از usart داده رو میخونه. به rx هم وصل کردم گیرنده رو.
فکر کنم که نکته ش این هست که برای بردهای رسپبری یه کتابخونه به اسم VirtualWire وجود داره که کار دیکود کردن داده ها رو برعهده داره. اما من وقتی این کتابخونه رو ندارم باید از یک سری آی سی خاص دیکودر استفاده کنم که این تبدیل داده رو برام انجام بده و چیزی که با یوزارت میخونم برام قابل فهم باشه. نظر شما چیه؟
والا من تجربه ای در کار با gpio های رسپبری ندارم .
اما طبق تجربه ای که تو کار با این ماژول ها دارم شما در مد دریافت دارید اشتباه می کنید .
اگه به کدهای آردوینو تو کتابخونه rcswitch نگاه کنید می بینید که اینها برای دریافت از اینتراپت استفاده می کنن.
https://github.com/sui77/rc-switch
این کتابخونه رو مطالعه کنید کامل متوجه می شید.
اگر جواب گرفتم زیر همین تاپیک خبر میدم.
خیلی ممنون
سلام
با استفاده از این لینک فرستنده و گیرنده راه اندازی و تست شد.
pi-switch: Send and receive 433MHZ signals with a Raspberry Pi
البته من گیرنده و فرستنده رو به یک برد رسپبرری وصل کردم نه به دو تا برد.
حالا اگر بتونم میخوام فرستنده رو با میکروی پیک راه بندارم.
سلام برای ساختن ریموت با mx fs 433 mhz , pt2262+pt2272 این ای سی ها خودشون کد اپلود دارن یا باس پروگرمشون کرد اگه باس پروگرم بشن یه نمونه لطف کنین ممنون میشم