سلام ، خواستم ببینم چطوری میشه قسمت dmp این سنسور رو راه اندازی کرد
با تشکر
سلام ، خواستم ببینم چطوری میشه قسمت dmp این سنسور رو راه اندازی کرد
با تشکر
سلام من برای برد مگا 2560 وقتی پایه هارو به همون پایه های که تو رنامه هم گفته شده 4 و 5و 2 وصل میکنم و برنامه رو از example تحت عنوان mpu6050 -dmp6 روی برد میریزم با این ارور مواجه میشم اصلا به هیچ طریقی نتونستم راش بنازم نه با این برنامه نه با برنامه های دیگر حتی از مثال دیگر هم استفاده کردم که باز این بار عدد میده ولی اعداد یکی در میان ثابت هستند.
داداچ جواب گرفتم ایرادش اینه که اینو برای آردینو ینو پورت کرن که پین های i2c فرق میکنه برای مگا باید از پین های 20 و 21 استفاده کنید تنها مشکل کسایی ک مثل من مگا دارن اینه و بعد از برنامه مثال mpu6050 dmp6 رو آپ کنید روش و بادریت هم 115200 بعد از دریافت کانکشن ساکسفول یک کارکتر تایپ کرده و اینتر بزنید و نتیجه رو مشاهده کنید
سلام
میخواستم بدونم جهت تحلیل داده*های سنسور mpu6050 چجوری داده*هاشو وارد متلب کنم ؟
سلام
کسی میدونه چجوری با این سنسور میشه ارتفاع رو حساب کرد؟؟؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
سلام دوستان میخوام بدونم imu و mpu6050 چه رابطه ای یا چه تفاوتی با هم دارن؟ ممنون میشم جواب بدین
با سلام.این ماژول یکی از جهت ها را اشتباه میده و خیلی پرش داره(yaw).در صورتی که اون دو جهت دیگه ،دقیق هست.کسی به چنین مشکلی برخورده؟ ممنون میشم راهنمایی کنید..
نمیدونم چرا بعضی اوقات میخواین به دیگران کمک کنید بهشون ضرر میرسونید، آخه این ماژول که ۳.۳ ولته چرا تو شماتیک ۵ ولت به vcc وصل میکنین که بعدش تازه کارا بیان و اعتماد کنن و ماژول سوخته تحویل بگیرن.
دوستان اگر کسی مشکل نویز داره میتونه با عوض کردن این خازن که تو تصویر زیر اومده مشکلشو حل کنه
ایراد هم از اینه که به جای خازن 100nf از خازن 2nf استفاده کردن که مشکل ایجاد میکنه.
ویرایش توسط masstor : 11-15-2017 در ساعت 07:48 PM
Your problem is in the code you didn't upload...