با سلام .
این فایل fzz با چه نرمافزاری باز میشه ؟
با سلام .
این فایل fzz با چه نرمافزاری باز میشه ؟
با سلام ، با نرمافزار fritzing .
Fritzing Download
که مجانی هست . هم طراحی شماتیکی هم مدار های مصور و تبدیل این ها به یکدیگر .
سلام منم همین مشکل دوست عزیزمون برخورد کردم و ال سی دی 16/2 من فقط یک ردیف 16 کاراکتر نشونم میده منظورتونم از 12 c متوجه نشدم
ممنون میشم راهنمایی کاملی بفرمایید
چطوری باید این مشکل رو حل کنم
مثلا برنامه HEELO EORD ساده رو که اپلود میکنم رو اردینو فقط 16 کاراکترو نشونم میده
ویرایش توسط reza630i : 03-26-2015 در ساعت 01:53 AM
میشه لطف کنید بفرمایید پایه i2c کجا هست؟
روی ال سی دی من چیزی ننوشته
سلام
دوستان من با كليداي اين شيل مشكل دارم
كليد select رو فشار ميدم left نشون ميده و left هم down رو نشون ميده!! چكار بايد بكنم كه كليدها درست كار كنه؟
ساده ترین راه حل اینه که فرض کنی درست کار میکنه ، یعنی هر وقت خواستی دان رو بزنی فکر کن لفت کلید مناسب برای این کار هست
اگه منظورتون برنامه هلو ورد اگزمپل در کتابخونه لیکویید کریستال هست ، تا اون جا که ما دیدیم این برنامه بر اساس ارتباط 6 تا پین با ال سی دی هست یعنی استاندارد کتابخونه لیکویید کریستال نه آی تو سی که باید ظاهرا با کتاب خونه وایر راه بیوفته (آقای سیکما حتما بهتر می دونند از بنده) ، و تمام پایه هایی که باید متصل بشه خودش گفته و میشه با ال سی دی 2 در 16 معمولی هم همین کار رو کرد ، اما مشکلی که شاید از کتابخونه لیکویید کریستال باشه اینه که برای این که فرمان رفتن به خط بعد رو صادر کنه شما باید علاوه بر 16 کاراکترت ، حدود 25 تا (دقیق یادم نیست) کاراکتر دیگه هم بزنی تا بره خط بعد و اون کاراکتر ها نشون داده نمیشن !! ، یعنی مثلا اگه یه خط نوشتی باید قبل شروع خط بعد 25 تا اسپیس یا دات بزنی!!!
اینم یه مثالی که جواب داده
lcd.print(" HIGHT FINDER......................MPU6050 & SR04"); S
اون اس آخر واسه اینه که کد درست نمایش داده بشه اینجا و تو خود کد نیست
ویرایش توسط litron : 06-22-2015 در ساعت 09:27 PM
سلام
من این lcd رو به یونو دقیقن مثل شماتیک وصل کردم
lcd روشن میشه ولی هیچ چیزی نمینویسه
برای نحوه نوشتنم یکم توضیح بدین لطفا