شما میگید همه پین هارو مصرف میکنه بعد توی عکس علاوه بر موتور یه سنسور هم اضافه شده به بورد . کاش این هارو توضیح می دادین اینو می خریدم
شما میگید همه پین هارو مصرف میکنه بعد توی عکس علاوه بر موتور یه سنسور هم اضافه شده به بورد . کاش این هارو توضیح می دادین اینو می خریدم
این شیلد پین های SDA و SCL آردوینو Uno را اشغال نمیکند (البته دسترسی فیزیکی به آنها را کمی سخت میکند!) پس میتوان از سنسورهایی که با این دو پین سر و کار دارند در کنار این شیلد استفاده کرد.
پین شماره 2 هم مصرف نشده و برای آن سوراخ break out قرار داده شده.
پس تا اینجا حتی میتوان از یک سنسور IMU هم در کنارش استفاده کرد!
ضمناً اگر این شیلد را روی آردوینو مگا سوار کنید تعداد زیادی پین اشغال نشده خواهید داشت.
مشکلی که من داشتم در کنترل همزمان دو استپر موتور بود. تنها راهی که پیدا کردم استفاده از کتابخانه AccelStepper و دستورات run بود که در هر حلقه هر موتور را یک استپ حرکت میدهد و به این ترتیب حرکت کلی به نظر همزمان میرسد هرچند در واقع باز هم اینطور نیست و به ترتیب است اما چون خیلی ریز شده به نظر همزمان میرسد! ضمن اینکه اگر کد سنگین باشد و زمان اجرا شدن هر حلقه بیشتر از چند میلی ثانیه باشد حرکت همزمان کند شده و با سرعت مورد نظر انجام نمیشود.
اطلاعات پایه*ای من از میکرو کنترلرها ضعیف است. آیا این محدودیت عدم همزمانی واقعی دستورها (خط به خط اجرا شدن) ناشی از سخت افزار آردوینو است؟
دوست عزیز شما تنها در پردازنده ای میتونید دو کار رار هزمان انجام بدید که پردازش موازی داشته باشه
میکروکنترلر avr استفاده شده برای آردوینو این قابلیت را نداره
ولی شما میتونید پردازنده ای را پیدا کنید که قابلیت پردازش موازی داشته باشه
با توجه به برنامه شما پینهای مورد استفاده شیلد متفاوت خواهند بود
What pins are not used on the motor shield?
All 6 analog input pins are available. They can also be used as digital pins (pins #14 thru 19)
Digital pin 2, and 13 are not used.
The following pins are in use only if the DC/Stepper noted is in use:
Digital pin 11: DC Motor #1 / Stepper #1 (activation/speed control)
Digital pin 3: DC Motor #2 / Stepper #1 (activation/speed control)
Digital pin 5: DC Motor #3 / Stepper #2 (activation/speed control)
Digital pin 6: DC Motor #4 / Stepper #2 (activation/speed control)
The following pins are in use if any DC/steppers are used
Digital pin 4, 7, 8 and 12 are used to drive the DC/Stepper motors via the 74HC595 serial-to-parallel latch
The following pins are used only if that particular servo is in use:
Digitals pin 9: Servo #1 control
Digital pin 10: Servo #2 control
ویرایش توسط onimeno : 04-29-2015 در ساعت 11:04 AM
اطلاعات بیشتر https://learn.adafruit.com/adafruit-motor-shield/faq
سلام
میشه با این دوتا دی سی موتور 12 ولت رو از طریق اردویینو مگا کنترل کرد؟
دوست من اگر تاکید شما روی 12 ولتی بودن هست در معرفی محصول به این خط دقت نکردید:
l293 یک درایور چهار کاناله یکپارچه برای پشتیبانی از ولتاژ و جریان بالا می باشد. با استفاده از این درایور می توانید از موتور های دی سی و منبع تغذیه با ولتاژ حداکثر 36 ولت در پروژه خود استفاده نمایید.
اگر تاکیدتون روی آردوینو مگا هست بله با هر مدل آردوینویی شدنیه
میشه لطفا نحوه وصل کردن به شیلد رو بگین؟
سلام
برای اینکه از پین های ازاد آردوینو هنگام وصل کردن شیلد استفاده کنم، چیکار کنم؟
اون 21تا سوراخ در قسمت پایین سمت راست چی هستن؟ و چیکار میکنن؟