متاسفانه این قسمت قابل ادیت نبود خودتون باید حدث بزنید چه ابزارهایی هستند یک قسمت هم مربوط به کامندها بود که اونجا هم همین مشکل رو داره ولی اونجا میتونید خودتون اسم دستور رو تغییر بدید.
بهرحال ممنون از اینکه لطف کردی!
میشه روش کارت رو هم توضیح بدی؟
با سلام فایل های مربوط به لیست دستورات بعد از دانلود باز نمی شود حتی اسمش را هم عوض کردم خطای فرمت گرفت اگر ممکن است در یک فایل مجدد در سایت قرار دهید همینطور چگونگی به روز رسانی فریم آن را. پیشاپیش از توجه شما ممنون هستم
سلام و عرض خسته نباشید خدمت اساتید محترم. من این ماژول رو از آفتاب رایانه تهیه کردم نسخه چهار و نیم اینچی و به سریال شماره صفر آردوینو مگا وصل کردم و برنامه ای که دوستان لطف کرده بودن به عنوان مثال ازائه داده بودن که ساخت ولتمتر بود رو روی مگا آپلود کردم اما ال سی دی فقط برنامه پیشفرضی که کارخونه روش نصب کرده رو فقط اجرا میکنه که یه سری دمو هستن. امکانش هست راهنمائیم کنید که چطور برنامه روی مگا رو ردی ال سی دی نمایش بدم؟
آرمان جان
این ماژول ال سی دی تا مادامی که چیزی را از طریق سریال دریافت نکرده باشد همان برنامه پیش فرض کارخانه را نمایش می دهد. بنابراین اگر چیزی که مایلی را نمایش نمی دهد، موارد زیر را چک کن:
1) سیم کشی صحیح پایه های txt و rxd و ground
2) سرعت تبادل اطلاعات )می بایست 115200 بیت بر ثانیه باشد
3) ارسال دستورات برای ال سی دی با استفاده از println (اگر با استفاده از print بفرستی نمایش داده نمیشود و منتظر کاراکتر سر خط (\n\r) می شود.
4) ساختار دستوراتی که برای ال سی دی نوشتی را چک کن که درست باشد. مثلا با دستور زیر می توانی پیغام سلام را بر روی ال سی دی نمایش دهی
lcdSerial.println("DS32(19,65,'KIMIA SYSTEM',12);");
از اینکه فرصتی را گذاشتید تا این برنامه را به انگلیسی ترجمه کنید متشکرم. نمی دانم چرا این برنامه ای که شما ارسال کرده اید و همین طور برنامه اصلی را که روی کامپیوترم اجرا می کنم به جای نوشته ها علامت سوال ظاهر میشود. آیا همین فایل را بایست به تنهایی اجرا کنیم یا اینکه لازم است که تنظیم خاصی روی کامیپوتر صورت گیرد و یا در کنار این فایل، فایل دیگری را کپی کنم؟
مرسی
سپهر
ویرایش توسط sepehr19 : 05-29-2017 در ساعت 01:11 PM
از نرم افزار Locale Emulator استفاده کنید مشکل حل می شه
طریقه استفاده:
بعد از نصب روی برنامه GpuMaker (چه نسخه انکلیسی، چه چینی اصلی) کلیک راست کنید و از منو روی Locale Emulator> Modify Application Profile کلیک کنید
در پنجره باز شده این موارد رو انتخاب کنید
Location= Chinease
Timezone= Tehran
Run as Administrator
Fake registry
Fake system UI Language
بعد یه اسم انتخاب کنید و ذخیره کنید
از این به بعد به راحتی روی برنامه کلیک راست کنید و از منو Locale Emulator > Run with Application Profile کلیک کنید