نمایش نتایج: از 1 به 10 از 32
Like Tree23 لایک

موضوع: ماژول نمایشگر 4.5 اینچی tft

Hybrid View

Junior Member
    سلام و عرض خسته نباشید خدمت اساتید محترم. من این ماژول رو از آفتاب رایانه تهیه کردم نسخه چهار و نیم اینچی و به سریال شماره صفر آردوینو مگا وصل کردم و برنامه ای که دوستان لطف کرده بودن به عنوان مثال ازائه داده بودن که ساخت ولتمتر بود رو روی مگا آپلود کردم اما ال سی دی فقط برنامه پیشفرضی که کارخونه روش نصب کرده رو فقط اجرا میکنه که یه سری دمو هستن. امکانش هست راهنمائیم کنید که چطور برنامه روی مگا رو ردی ال سی دی نمایش بدم؟

Junior Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط armankh27 نمایش پست ها
    سلام و عرض خسته نباشید خدمت اساتید محترم. من این ماژول رو از آفتاب رایانه تهیه کردم نسخه چهار و نیم اینچی و به سریال شماره صفر آردوینو مگا وصل کردم و برنامه ای که دوستان لطف کرده بودن به عنوان مثال ازائه داده بودن که ساخت ولتمتر بود رو روی مگا آپلود کردم اما ال سی دی فقط برنامه پیشفرضی که کارخونه روش نصب کرده رو فقط اجرا میکنه که یه سری دمو هستن. امکانش هست راهنمائیم کنید که چطور برنامه روی مگا رو ردی ال سی دی نمایش بدم؟
    آرمان جان
    این ماژول ال سی دی تا مادامی که چیزی را از طریق سریال دریافت نکرده باشد همان برنامه پیش فرض کارخانه را نمایش می دهد. بنابراین اگر چیزی که مایلی را نمایش نمی دهد، موارد زیر را چک کن:
    1) سیم کشی صحیح پایه های txt و rxd و ground
    2) سرعت تبادل اطلاعات )می بایست 115200 بیت بر ثانیه باشد
    3) ارسال دستورات برای ال سی دی با استفاده از println (اگر با استفاده از print بفرستی نمایش داده نمیشود و منتظر کاراکتر سر خط (\n\r) می شود.
    4) ساختار دستوراتی که برای ال سی دی نوشتی را چک کن که درست باشد. مثلا با دستور زیر می توانی پیغام سلام را بر روی ال سی دی نمایش دهی
    lcdSerial.println("DS32(19,65,'KIMIA SYSTEM',12);");