سلام . خسته نباشید
آیا با ماژول neo-6m میشه زمان دقیق ، یعنی به غیر از ساعت ، دقیقه و ثانیه ، میلی ثانیه رو هم بدست بیاریم؟
با تشکر
سلام . خسته نباشید
آیا با ماژول neo-6m میشه زمان دقیق ، یعنی به غیر از ساعت ، دقیقه و ثانیه ، میلی ثانیه رو هم بدست بیاریم؟
با تشکر
سلام خسته نباشید .
می خاستم ببینم چه طور میتونم از دستورات کتابخانه serialsoftware استفاده کنم و و کدام دستور مربوط به انجام چه کاری است؟
ببینید این کتابخونه جزء مثال های آردوینو هست. کافیه از منوی file و Examples برید توی softwareSerial و مثال softwareSerialexample راانتخاب کنید.
از لحاظ سخت افزاری م باید پین ها rx و tx رو هم به پین های معرفی شده در هدر برنامه وصل کنید
سلام کمک فوری
یه ماژول ublox neo6 v2 رو از فروشگاه خریدم ولی هم با ولتاژ 3.3 ولت و هم 5 ولت تست کردم ولی اون چراغ سبزش روشن نمیشد و خروجی نمیداد
یه نکته هم بگم اینه که انتن اش قطع شده ولی لحیم ش کردم
فقط سریع کمک کنید باید چی کار کنم ؟؟؟؟؟ آیا ممکنه سوخته باشه ؟؟؟؟؟؟ قبلا کار میکرد ولی حالا هر چی کردم حتی چراغش هم روشن نشد ...
اگه سوخته باشه جی باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با عرض پوزش اینم بگم که وقتی ولتاژ 3.3 بهش میدم وقتی با مولتی متر ولتاژ پایه های vcc و GND رو اندازه میگیرم 1 ولت رو میده و زمانی که 5 ولت میدم 2.5 ولت میده
اتصالات هم سالمن چک کردم
لطفا سریع کمک کنین سرم داره سوت میکشه![]()
چی شد؟؟؟؟
نمیشه سریعتر کمک کنین؟؟؟
چرا کاربر رو گمراه میکنید. نقشه ی سیم بندی رو برای سریال پورت سخت افزاری رسم کردید ولی برنامه رو برای سریال پورت نرم افزاری.
سلام قسمت اعظم سوالمو اینجا پیدا کردم. جوابای مازول با اینکه کنار پنجره ام داخل ساختمان به نظر خوب و قابل اعتماده. . .
بررسی ماژول های gps [بایگانی] - ایـــــــــران میـــــــکرو ™