من این پست رو حدود یه ماه پیش گذاشتم و یکی دو هفته بعدم مشکلم حل شد. ولی وقتی دیدم اینقدر به این موضوع کم توجه شده و هیچ بحث و نظری پاش نیس، بلکل بیخیال ادامه ی بحث شدم
خوشحالم یکی پیدا شد بعد مدتها این بحث رو بالا آورد!
حقیقتش من قبلا مشکلی با SSH رسپبری نداشتم، و مشکلم با نانوپای هم چیز مهمی نبود ! در واقع تنظیمات آنتی ویروسم بود که سرچ کردن پورت و اینترنت شیرینگ رو بلاک کرده بود، و وقتی ورشون داشتم، SSH هم درست شد! با همون نسخه ی خود سایت نانوپای. الآنم هر دفه وصلش میکنم به سرعت آیپی رو میخونه و SSH وصل میشه.الآن با کابل شبکه بهش اینترنتم دادم و کلی کار جلو افتاده.
اگرچه مشکل گرم شدن بیش از اندازه که میگین، خودش یه دردسره، ولی من موقتا و با وصل کردن یه فن کوچولو به پشتش مشکلو حل کردم . الان دیگه دماش بین 35-45 ثابته. درحالیکه اگه فن نذارم براحتی و در حین کار تا 75 درجه هم میره!
ولی مشکل فعلی من 3 مسئله است که حقیقتا استقبال میکنم ازینکه دوستان نظرات و تجربیاتشون رو بگن که باهم کار رو بهتر زا قبل پیش ببریم:
1. سیستم عامل بکار رفته روی نئو، یک مینیمیم سیستمه، و مشخصه یجاهایی کارت رو لنگ میندازه. کار من رو هم تو نصب برنامه های جانبی و بعضی کتابخونه های پایتون به مشکل رسونده. هر کتابخونه رو که بخوای نصب کنی کلی روش باس بری که تازه شااااید یکیش جواب بده.بعضیاشون رو هم بعد اینهمه مدت هنوز نتونستم روش نصب کنم! نسخه هایی که Armbian گذاشته ازین نظر عالیه و به راحتی کتابخونه ها و اپ ها رو میگیره، ولی باز اون هم چون رو حالت آزمایشیه باگ و مشکل کم نداره. مثلا USB ها رو یکی در میون میخونه، قسمت کنترل کارت صدا مدیریت نداره و ... . که امیدوارم بالخره حل شه! حالا یا خود نانو پای یه بروزرسانی بده به اون سیستم عامل کوفتیش، یا Armbian یه همت مضاعف کنه و نسخه نهایی بده.
2. دانگل وایفای من وصل نمیشه. دانگلمم همونیه که تو سایته و مخصوصی رسپبری. تو رسپبری بی مشکل اجرا میشد ولی اینجا ....! یحتمل همون مسئله ی مینیمم سیستم بودن داره حال میگیره. البته فقط تو یکی از نگارش های آزمایشی Armbian (یادم نیس کدومش ازون چارتا بود)، نیمچه جوابی داد، ولی تو باقی نسخه های Armbian و تو خود سیستم عامل پیشفرض نانوپای، هنوز نتونستم از دانگلم استفاده کنم. نمیدونم مشکل کجاست که نمیشه! ولی هرچی هست، بدجوری حالمو گرفته .
3. این OTG کوفتی! ای کاش میشد راش انداخت. البته من که الان با کابل شبکه وصلم بهش و مشکلی نیس. ولی خیلی بهتر تر میبود اگه انتقال دیتا و پاور همزمان میبود. هرچند بازم تا مادامیکه مشکل دانگل حل نشه، نمیشه کابل اترنت رو کنار گذاشت.
و این داستان ادامه دارد...

29 لایک
LinkBack URL
About LinkBacks

بعضیاشون رو هم بعد اینهمه مدت هنوز نتونستم روش نصب کنم! نسخه هایی که Armbian گذاشته ازین نظر عالیه و به راحتی کتابخونه ها و اپ ها رو میگیره، ولی باز اون هم چون رو حالت آزمایشیه باگ و مشکل کم نداره. مثلا USB ها رو یکی در میون میخونه، قسمت کنترل کارت صدا مدیریت نداره و ... . که امیدوارم بالخره حل شه! حالا یا خود نانو پای یه بروزرسانی بده به اون سیستم عامل کوفتیش، یا Armbian یه همت مضاعف کنه و نسخه نهایی بده. 

من که اصلا اسمی از مودم نبردم تو حرفام.