نمایش نتایج: از 1 به 10 از 22
Like Tree29 لایک

موضوع: راه اندازی برد نانوپای نئو NanoPi Neo

Hybrid View

Junior Member
    برای OTG بعید می دونم بشه کاری کرد.چون پورتای کامپیوتر جریان کافی ندارن و شاید هم به برد و هم به کامپیوتر آسیب برسه.
    یه راه خوب به نظرم متصل کردن مستقیم برد و کامپیوتر با کابل شبکه بود.برای رسپبری یه همچین کاری کردن.ولی برای این برد من ندیدم.شاید بشه کاری که رو رسپبری انجام داد روی اینم انجامش داد.ولی من چون تجربه ای ندارم و تابستونم که تموم شد نتونستم کاریش کنم.

این دوتا لینک برای رسپبری هست.شاید ایده ای بده.
    https://diyhacking.com/connect-raspb...aptop-display/

https://pihw.wordpress.com/guides/di...rk-connection/
    لایک کردن

Junior Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط saeed3749 نمایش پست ها
    برای OTG بعید می دونم بشه کاری کرد.چون پورتای کامپیوتر جریان کافی ندارن و شاید هم به برد و هم به کامپیوتر آسیب برسه.
    یه راه خوب به نظرم متصل کردن مستقیم برد و کامپیوتر با کابل شبکه بود.برای رسپبری یه همچین کاری کردن.ولی برای این برد من ندیدم.شاید بشه کاری که رو رسپبری انجام داد روی اینم انجامش داد.ولی من چون تجربه ای ندارم و تابستونم که تموم شد نتونستم کاریش کنم.

این دوتا لینک برای رسپبری هست.شاید ایده ای بده.
    https://diyhacking.com/connect-raspb...aptop-display/

https://pihw.wordpress.com/guides/di...rk-connection/
    از نظر جریان کشی که بعید میدونم مشکلی باشه. پورتای usb3 لب تاب من تا 1 آمپر هم جریان میدن، درحالیکه طبق تستایی که تا الان کردم، پیک جریانکشی نئو زیر این حرفاس.
    همینکه تو مشخصات ذکر شده این پورت برای انتقال همزمان داده و توان استفاده میشه، یعنی طبعا باس بشه راش انداخت. ولی چیجوری نمیدونم!
    وقتی که وصلش میکنی به سیستم ، تو Device Manager یک رفرشی میاد و بنظر میرسه یچیزی رو شناخته ولی معلوم نمیشه چی! دوستانی که تجربه راه اندازی OTG رو تو بردهای دیگه دارن حتم میتونن کمک خوبی بهمون کنن.

اترنت؟ اونو که راهش انداختم دیگه. تو همون پست اول گفتم بجز OTG دو راه دیگه وجود داره ، پورت دیباگ و کابل اترنت. من الان مدتهاس دارم از هردوتاش استفاده میکنم و خوبم جواب میدن. فقط میشد OTG هم کار کنه، کلی امیدوارکننده بود که شاید بشه باهاش کارای دیگم کرد.
    لایک کردن

Junior Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط ratin نمایش پست ها
    از نظر جریان کشی که بعید میدونم مشکلی باشه. پورتای usb3 لب تاب من تا 1 آمپر هم جریان میدن، درحالیکه طبق تستایی که تا الان کردم، پیک جریانکشی نئو زیر این حرفاس.
    همینکه تو مشخصات ذکر شده این پورت برای انتقال همزمان داده و توان استفاده میشه، یعنی طبعا باس بشه راش انداخت. ولی چیجوری نمیدونم!
    وقتی که وصلش میکنی به سیستم ، تو Device Manager یک رفرشی میاد و بنظر میرسه یچیزی رو شناخته ولی معلوم نمیشه چی! دوستانی که تجربه راه اندازی OTG رو تو بردهای دیگه دارن حتم میتونن کمک خوبی بهمون کنن.

اترنت؟ اونو که راهش انداختم دیگه. تو همون پست اول گفتم بجز OTG دو راه دیگه وجود داره ، پورت دیباگ و کابل اترنت. من الان مدتهاس دارم از هردوتاش استفاده میکنم و خوبم جواب میدن. فقط میشد OTG هم کار کنه، کلی امیدوارکننده بود که شاید بشه باهاش کارای دیگم کرد.
    من طبق گفته صفحه راه انداز گفتم که پورت یو اس بی نمی تونه

لینک:NanoPi NEO - FriendlyARM WiKi
    گفته microUSB power. A 5V/2A power is a must در قسمت Essentials You Need این توضیح داده شده.برای کارایی که جریان زیاد نخواد جواب می ده OTG.
    منظورمم هم از اترنت رو متوجه نشدید.اون روشی که راه انداختید برد رو با کابل به مودم وصل کردید.در حالی که تو لینکایی که دادم برد به مودم وصل نشده.مستقیم بی واسطه به خود کامپیوتر وصله که اگه مودم در دسترس نباشه و ... به نظرم خوب بود.
    لایک کردن

Junior Member
    نه داداش! مودم دیگه چه صیغیه ایه باو من که اصلا اسمی از مودم نبردم تو حرفام.
    اتفاقا خیلی راحته، درست مثه رسپبری، همین که یه طرف کابل شبکه رو وصل کنی به لبتابتو و یه طرفشو به نئو و یه نرم افزار مدیریت پروتکل، مثه MobaXterm هم داشته باشی حله.
    جالبه که برخلاف چیزی هم که انتظار داشتم (DHCP) آیپی اش هم در هر بار استفاده عوض نمیشه و دنگ و فنگ گشتن دنبال آیپی جدید برا کانکت شدن هم نداره.

راجب OTG هم تقریبا مطمئنم مشکل از بحث جریانکشی و این حرفا نیس، و راستشو بخوای هنوز خودمم بطور جدی دنبال حلش نبودم، چون همون کابل شبکه فعلا کارمو راه انداخته بود ، و البته از طرفی تا همین چند ساعت پیشا، مشکل وصل نشدن دانگل وایفای روهم داشتم. پس حتی اگه میرفتم سمت OTG و حلش میکردم باز نیاز بود برا اینترنت دادن به پای از کابل شبکه استفاده کنم.
    که حالا که مشکل دانگل وایفایم حل شده، میتونم رو این قضیه OTG هم وخت بذارم.

راستی دوستان!
    مشکل شماره 2# این پست هم حل شد!
    الان دانگل وایفای ام هم بهش وصل میشه، دانلودم میکنه، بی مشکل. من برای حل مسئله ازین لینک استفاده کردم که واقعا مفید بود. البته کار خاصیم نکرده بود در واقع، فقط مهمترین قسمتش این بود که با زدن دستور iwconfig ، اسمی که دانگل تون به نئو معرفی شده لیست میشه ، و شما باید برین تو تنظیمات شبکه، اینبار بجای WLAN1 یا هرچیز دیگه، اون اسمی رو که از iwconfig دستتون اومد، بهش بدین. باقی راه، مثه قبله ( راه اندازی دانگل تو رسپبری).

الآن دارم رو قسمت میکروفون و هدفونش کار میکنم، اینم راه بیفته دیگه تاحدودری راضیم ازش
    ویرایش توسط ratin : 09-22-2016 در ساعت 03:05 PM