61 لایک
-
09-27-2017, 10:57 AM
سلام کسی میدونه چطوری میشه اطلاعات روی کارت و یا تگ خام ریخت ؟؟ اگه بلدین ممنون میشم بزارین!
-
02-08-2018, 05:41 AM
سلام دوستان من این ماژول رو برای فعال کردن یه ال ای دی استفاده کردم و هم چیز خوبه و درست کار می کنه . یعنی همین که کارت تعریف شده نزدیک ماژول میشه چرا روشن میشه . اما وقتی از پورت usb قطعش می کنم و با اداپتور 5 ولت یک امپر برد اردوینو انو رو روشن میکنم دیگه کار نمی کنه . حتی وقتی همین آدپتور رو با پورت usb به برد وصل می کنم همه چیز درسته ولی وقتی اداپتور با جک خودش به برد وصل میشه کار نمی کنه . ممنون میشم راهنمایی کنید
-
02-08-2018, 07:14 AM
یه نکته جالب . وقتی برد انو رو با همون آداپتور ولی با اتصال مثبت به Vin و منفی به GND راه اندازی می کنم هم همه چیز درسته . فقط به اتصال مستقیم آداپتور به جک روی برد برد و ماژول روشن میشن ولی کار نمی کنه و وقتی کارت به ماژول نزدیک میشه ال ای دی روشن نمیشه . دوستان کسی هست راهنمایی کنه
-
02-08-2018, 07:39 AM
باز هم سلام . مشکل من با اتصال یک اداپتور 9 ولتی حل شد . احتمالا آداپتور دقیقا ولتاژ 5 ولت رو نمیداد و مقداری از ولتاژ تو رگولاتور تلف میشد و ولتاژ کم تغذیه باعث درست کار نکردن میشد . وقتی آداپتور 9 ولت رو که 9.3 ولت خروجی داشت به برد وصل کردم . ولتاژ روی Vin دقیقا 8.3 ولت شد . گفتم شاید به درد کسی بخوره
-
10-16-2018, 09:28 PM
دوستان و اساتید سلام وقت بخیر
ن میخام بطور همزمان این ماژول و ماژول sd رو به اردوینو وصل کنم ، چطوری باید دوتا ماژول که از پروتکل spi استفاده میکنن رو به اردوینو وصل کنم که تداخل ایجاد نشه ؟؟
کلمات کلیدی این موضوع