سلام
لطفا در مورد کالیبره کردن و قسمت usb این ماژول توضیح بدید.
همچنینی اگر مقدور هست سایت سازنده رو هم مشخص کنید.
آیا ولتاژ usb از خروجی جداست؟؟
طریقه شارژ کردن باتری ها با این دستگاه چطور است؟
و اینکه علامت باتری روی صفحه نمایش برای قسمت ورودی است یا خروجی ؟
یک سوال دیگه هم داشتم و اون هم اینکه چه فنی باید برای این ماژول استفاده بشه و تغذیه فن به کجا وصل می شه ؟؟
سلام این رگولاتور هست شارژر نیست اگرچه می تونید شبیه آدپتور موبایل تنظیم کنیدش روی 5 ولت !
علامت ها و مقادیر مولفه های خروجی هستن
توی توضیحات فروشند گفته هر فنی کوچکی میشه فقط گفته اگر مصرف جریانتون نزدیک 3 آمپر هست باید فن بذارید در حالت عادی لازم نیست.
آقا از این ماژول میشه به عنوان شارژر باطری هم استفاده کرد طبق توضیحات ولتاژ رو برای باطری های مثلا لیتیوم یون روی 4.2 ولت ست میکنی و به باطری متصل میکنی با شارژ شدن باطری و رسیدن ولتاژ باطری به 4.2 ولت باطری به طور کامل شارژ میشه سوال اینه که چطور میشه اون علامت باطری روی صفحه نمایش را با روند شارژ باطری سینک کرد که بار های داخل علامت باطری با شارژ شدن باطری روشن بشن و نیاز به خوندن اعداد نباشه تا بشه با این ماژول هر نوع باطری رو از 1.5 تا حداکثر ولتاژ ورودی ( فکر کنم حدود 30 ولت) بشه شارژ کرد یعنی با این روش میتونید مثلا دو تا باطری 12ولت سری شده یعنی 24 ولت رو هم شارژ کزد البته با رعایت دستور العمل شارژ و علم به ولتاژ فول شارژ باطریها
سلام دوستان
سوالم اینه آیا خروجی این مدار در مقابل اتصال کوتاه محافظت شده هست یا خیر
من ماژول ماژول رگولاتور dc به dc کاهنده 12 آمپر با قابلیت نمایش و تنظیم ولتاژ و جریان خروجی
کد انبار : 3898-263-6174
مدل کالا:zk-jva-12kx جستارش:b1-02-1506a
را تهیه کردم با نگه داشتن همزمان دو کلید کنترل آن تمام نوشته های صفحه نمایش روشن شده و ماژول کار نمیکند خواهشا راهنمایی کنین چگونه به حالت اولش برش گردونم ممنون