با سلام این مازول رو من راه اندازی کرده ام و ارسال و دریافت اطلاعات انجام میگیرد اما اگر زمان ارسال رو به زیر یک ثانیه کاهش بدهید دیگر دیتا نمیاید و بعد از مدتی یک دفعه تمام پیام های ارسالی در مانیتور ظاهر میشود معلوم نیست مشکل کجاست من شرایط دیتاشیت رو امتحان کردم مثلا فاصله بردها رو یک متر گذاشتم و .... به نظر میرسه در خالی کردن بافرش مشکل داره کسی اطلاعاتی داره
سلام، من قبلا از این ماژول 10 عدد تهیه کردم و به درستی کار کردند و مشکلی ندارن، بعد از مدت چند ماه خواستم که تعداد دستگاه ها رو افزایش بدم و در خرید بعدی 5 عدد دیگه خرید کردم، ولی جالب اینجاست که با وجود کدبندی کانال و کانفیگ کاملا مشابه این 5 عدد به اون 10 عدد ارتباط نمیدن ولی ماژول ها (همون 5 عدد خریداری شده) کاملا سالم هستن و با همدیگه ارتباط دارن. مثلا ماژول سری اول به سری اول ارتباط میده ولی با همون برنامه و سخت افزار به ماژول سری دوم ارتباط نمیده. ماژول ها تفاوت ظاهری بسیار کمی با هم دیگه دارن، مثلا رنگ یک خازن در سری اول که 10 تا خریدم سفیده و در ماژول سری دیگه که 5 تا خریدم مشکیه. یا رنگ پشت ماژول سری اول سفیده پر رنگ هستش ولی در سری دوم کم رنگ و کمی بی کیفیت تر از سری اول بود. میخواستم بدونم مشکل عدم ارتباط اینا از چیه؟ ممنون
سلام . اگه بخواییم بعنوان تلمتری در کواد کوپتر ازش استفاده کنیم با فلای کنترل apm باید بازم نرم افزار واسش پروگرام شه یا فقط نصب فرستنده به قسمت تلمتری و گیرنده به پروگرمر یو اس بی و اتصال اون به کامپیوتر کافیه؟؟ ممنون می شم کمکم کنید.
سلام از این ماژول میشه به عنوان فرستنده و گیرنده همزمان استفاده کرد(هر ماژول علاوه براینکه پیامی ارسال میکنه و قابلیت دریافت هم داشته باشه)
برای راه اندازیش نیاز به نرم افزار خاصی هست؟؟