ببخشید من بردم اردوینو مگا 2560 هستش میشه اتصالات مربوط به اون رو هم بنویسید خودم ی چن مدل امتحان کردم اما میترسم برد خراب بشه ممنون میشم اتصالات مربوط به این برد هم را بگید
ویرایش توسط magmagmary : 06-21-2016 در ساعت 06:43 AM
من تغییر کد رو انجام دادم به شکل زیر :
// reads analog input from the five inputs from your arduino board
// and sends it out via serial
void setup()
{
// declaration of pin modes
pinMode(A0, INPUT);
// begin sending over serial port
Serial.begin(9600);
}
void loop()
{
Serial.println(analogRead(A0));
//end signal
// wait for a bit to not overload the port
delay(10);
}
اما فقط سیگنال شکل روبه رو را دریافت میکنم ک گاهی بالا پایین میشه ولی هیچ ارتباط معتا داری با جرکات دست من نداره
مثلن وقتی میام از جام پاشم سیگنالها این شکلی میشه پدها به دستم وصله ها ....در ضمن نگفتید از پدها چن بار میشه استفاده کرد و سوال سوم اینکه چیزی که شما گفتید که پدها باید جای مشخصی استفاده شن ینی از این مدار نمیششه جای دیگه بدن استفاده کرد مثلن ساعد یا....
ویرایش توسط ANOOSHEH : 06-22-2016 در ساعت 10:38 AM
متاسفانه من تا حالل از این سنسور استفاده نکردم که دقیق بدونم کجاهای بدن میشه و این که در عمل چند بار میشه استفاده کرد.
اما تو سایت هایی مثل اسپارک فان آموزش کامل این ماژول هست:
https://www.sparkfun.com/products/retired/11776
این لینک رو ببنید
دقیقا در مورد همین ماژول هست
به خصوص فیلم راه اندازیشو رو نگاه کنید.
Muscle Sensor 肌肉传感器 - Duinopeak_COM .B4.AD.E4.B9.B0
این هم یه لینک از راه اندازی قدم به قدم
فقط اینکه شما باید در کنار آردوینو از نرم افزار Processing هم استفاده کنید که تو همین لینک آموزش داده چجوری
سلام من این ماژول emg خریداری کردم اما هر کاری میکنم پایه سیگنالش خروجی بهم نمیده وقتی پد ها جدا هستن خروجی داره پایه sig و پد gnd پشت کف دست میزنم اون دوتا هم با ساعد .... وقتی سه پد به دستم وصل میکنم خروجیش صفر میشود و هرکاری میکنم سیگنالی به من نمیدهد.... نمیدونم پد هارو بد وصل میکنم کسی عکسی داره که دقیقا کجا وصل کنم و داخل نت نگاه کردم سعی کردم مثل اونا ببندم ولی باز سیگنالی به من نمیدهد
\سلام
من هیچ خروجی از این ماژول دریافت نمیکنم صفر خالص
وقتی هم به دوسر ورودی 18 ولت رو وصل میکنم به جای اینکه اونو به دوتا 9 ولت تقسیم کنه ینی بین سر منفی و گرند 9 ولت و بین + و گرند 9 ولت باشه بین یه سر و گرند 1-2 ولته یه سر 15-16 ولت ... مشکل از کجاس ....ایا ماژول مشکل داره ؟؟؟