نوشته اصلی توسط magmagmary پایین توضیحات محصول یه کد نمونه قرار دادن از اون استفاده کن سلام و عرض ادب اون کد ایراد داره به شرکت سازنده email زدم اونا هم همون کد رو فرستادن رفتم دیتاشیت ILI9340 رو مطالعه کردم و کد رو اصلاح کردم. الان درست کار می کنه موفق باشید
نوشته اصلی توسط lichking سلام و عرض ادب اون کد ایراد داره به شرکت سازنده email زدم اونا هم همون کد رو فرستادن رفتم دیتاشیت ILI9340 رو مطالعه کردم و کد رو اصلاح کردم. الان درست کار می کنه موفق باشید دوست گرامی خوب میشد اگر کتابخونه رو اینجا هم برای بقیه دوستان می گذاشتید
نوشته اصلی توسط magmagmary دوست گرامی خوب میشد اگر کتابخونه رو اینجا هم برای بقیه دوستان می گذاشتید حتما، کد ایرادات دیگه هم داشت که دارم برطرف می کنم سعی می کنم که به صورت یک کتابخانه Class کار رو آماده کنم.
نوشته اصلی توسط lichking حتما، کد ایرادات دیگه هم داشت که دارم برطرف می کنم سعی می کنم که به صورت یک کتابخانه Class کار رو آماده کنم. دست شما در نکند فراوان
با سلام. من هر کاری میکنم ال سی دی فقط سفید نشون میده. همه ی کتابخونه ها هم استفاده کردم ولی جواب نداد. بردم هم uno هست.
مشاهده قوانین انجمن