سلام به همه دوستان!
در این نوشتار قصد دارم تجربیات خود را برای نحوه راه اندازی Ublox-NEO-7M GLONASS Galileo QZSS GPS با شما به اشتراک بگزارم!
این ماژول نسبت به قیمت خود عالی، عالی، عالی است ! (بازار گرمی نمی کنم من با ماژول ن * ظ & ا / م ^ ی گارمین و LEA-5H کلی کار کرده ام)
نکته ای که اصلا در این سایت هم به آن اشاره نشده است نرخ بالای بروز رسانی آن است ( 10Hz ) مثلا در مقایسه با Ublox5-LEA-5H که فقط 2Hz و یا NEO-6G/Q/T فقط 5Hz و نسخه NEO-6P/V فقط 1Hz است. (مرجع: اینجا و اینجا )
خاصیت بزرگ ان ساپورت از سیستم روسی است، هرچند در این حالت مقداری از مخلفات خروجی GPS شما از کار میافتد ...
برای راه اندازی آن اگر از همین فروشگاه سایت تهیه کرده اید که کار خیلی راحت است! یک ولتاژ 3.3 ولت به آن بدهید! به وسیله یه رابط سریال به USB آن را به سیستم متصل کنید کار تمام است حال خروجی پورت سریال چک کنید!
متاسفانه چون سایت سازنده این برد (نه مازول) را پیدا نکردم، نمیدانستم که هر پین چیت و قطعات روی برد چه دیتا شتی دارند!!
به همین خاطر مجبور شدم دیتا شت های این ماژول را مطالعه کنم و برد را بررسی، نتیجه کار من موفقیت آمیز بود و در فایل پیوست هر پین کانکتور مشخص شده است که چه هست. (آنتن برد باید به سمت زمین باشد)
در یک کلام متوانم بگویم سریع کانکت شد، زیر سقف در اتاق بدون پنجره به مدت 4 ساعت بدون قطعی متصل بود (دایره خطا اندکی زیاد بود) در محیط باز با دقت و سرعت بالا اطلاعات در ختیار قرار میدهد. همین بگویم که LEA-5H که در آن طرف آب قیمتی بیشتری از NEO-7M دارد، با انتی با گین 20 نمتوانست با سرعت و دقت این زیر سقف خروجی بدهد.
برای مشاهده خروجی های پردازش شده (مثلا نمایش آنلاین موقیت شما بر روی google map و ... ) میتوانید از برنامه u-center استفاده کنید که توسط خود شرکت u-blox عرضه میشود.
برای دانلود به سایت کارخانه سازنده مراجعه کنید و به رایگان برنامه فوق را دانلود کنید :
u-center GNSS evaluation software for Windows
یک سوال ؟؟
آیا کسی میداند رگلاتور روی این بورد چیست؟ دیتا شت آن و ... (روی آن عبارت 2HUI یا PHUI نوشته شده است )
حداکثر ولتاژ ورودی که میتواند تحمل کند چه مقدار است ؟؟ رنج آن چه مقدار است.
در ضمن از سایت آفتاب رایانه هم تشکر میکنم به خاطر ارسال 1 روزه محصول آن هم در ایام تعطیل .